Pazartesi, Şubat 28, 2011

Beyköy Belediyespor, kötü gidişe “dur” dedi


BEYKÖY BELEDİYESPOR: 2 DERİNCE BELEDİYESPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig 11. grupta, 18. hafta mücadelesinde Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor, 18 Temmuz Stadında, Kocaeli temsilcisi Derince Belediyespor’u konuk etti. Son iki haftada 2 mağlubiyet alarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Beyköy Belediyespor için tamam ya da devam niteliği taşıyan mücadelede ev sahibi, son haftaların formda takımı Derince Belediyespor’u karşılaşmanın ilk devresinde bulduğu iki golle geçerek kötü gidişata dur dedi.

90. dakika boyunca sahada üstün bir oyun ortaya koyan Beyköy Belediyespor karşılaşmaya iyi başlayan taraftı. Ancak beklenilen gol, 35. dakikaya kadar bir türlü gelmedi. 35. dakikada kazanılan köşe vuruşunda Bahadır’ın ceza sahasına yaptığı ortaya Bayram vurdu, top direkten döndü dönen topu iyi takip eden Cebrail Kırmızı-siyahlıları 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra da baskısını sürdüren Beyköy Belediyespor, 42. dakikada serbest vuruş kazandı. Bahadır’ın ceza sahasına yaptığı güzel ortaya son dokunan Serkan topu ağlara gönderdi 2-0 İlk devre bu gol ile 2-0 Beyköy Belediyespor’un üstünlüğüyle bitti.

Karşılaşmanın ikinci devresinde de, güzel oyununu devam ettiren Beyköy Belediyespor,  birçok gol pozisyonuna girdi ama bunlardan yararlanamadı. Rakibi, Derince Belediyespor’a fazla gol pozisyonu fırsatı vermeyen Beyköy Belediyespor, karşılaşmanın ilk devresinde bulduğu 2 golle 3 puanı hanesine yazdırdı ve kritik Ümraniye deplasmanı öncesi lider ile puan farkını ikiye düşürmeyi başardı.


Stat: Düzce 18 Temmuz
Hakemler: Gökhan Emecan, Mustafa Çavuş, Tolga Ersoy
Beyköy Belediyespor: Tolga, Selim, Bayram, Murat, Serkan, Bahadır, Cebrail, Soydan, Candaş, Osman,
Derince Belediyespor: Murat, Serkan, Hakan, Abdülkadir, Serkan, Emre, İsmail, Aykut, Murat, Volkan, Yunus Emre

Haber-Fotoğraf: Ahmet Odabaşoğlu

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.