Pazar, Şubat 20, 2011

Didim'in gözü 'Aydın'


DİDİM BELEDİYESPOR: 2 AYDINSPOR: 1
Aydın Amatör Süper Lig'de lider Didim Belediyespor sahasında konuk ettiği Aydınspor'u 2-1 lik skorla geçti.
Didim Şehir Stadından saat 14:00'de başlayan maçı Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ile birlikte Didim'e yerleşmiş İngiliz aileler de izlerken, havanın güzel olması sebebiyle Didimliler'in maça olan ilgisi yoğundu.


Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında Didim Belediyespor rakibi Aydınspor önünde üstün bir oyun sergiledi. Dakika 35'te ceza sahasında dışından kazanılan serbest vuruşu kullanan Didim Belediyespor'lu Emrah takımını 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra Aydınspor 43. dakikada kontratakta yakaladığı Didim Belediyespor defansının bariz hatasını iyi değerlendirdi. Yusuf, kaleci Murat'ın yanından topu ağlara bıraktı: 1-1.
İlk yarı 1-1 sona erdi.


Maçın ikinci yarısında Didim Belediyespor konuk Aydınspor karşısında tutuk futbol sergilemeye başladı. Bu nedenle Didim Belediyespor Teknik sorumlusu Ayhan Yıldız,oyuncu değişiklerine gitti.
Didim Belediyespor,aradığı golü 88. dakikada buldu. Kornerden gelen ve Aydınspor defansının uzaklaştıramadığı topu tamamlayan Gökhan ile ev sahibi takım 2-1 öne geçti.
Karşılaşmada  başka gol sesi çıkmayınca Didim Belediyespor 3 puanı 2 golle elde etti.


Didim Belediyespor: Murat **Gökhan *** Ziya **Doğan ***İbrahim ***Nevzat **Emrah ***Volkan** Mehmet Özdemir *** Yusuf **Yasin**
Antrenör : Ayhan Yıldız
Aydınspor: Deniz **Suat *** Armağan *** Cemal **Abdurrahman **Aykut **Yusuf*** İbrahim **Şahin ** M. Ali **Rıfat**
Antrenör : Ergün Çimenser


HABER VE FOTO: AHMET EREN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.