Pazartesi, Şubat 28, 2011

HEASK ve Sultangazi yenişemedi


HEASK: 1 SULTANGAZİSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu’nda Halide Edip Adıvarspor’la (HEASK) Sultangazispor, Yıldıztabya Stadı’nda karşılaştı. Hafta içerisinde 60 tahminde bulunan sitemiz üyelerinden 20 tanesi bu maça beraberlik demişti. Ve bu 20 üyemiz yanılmadı maç 1-1 berabere bitti.

Maç başladığında takımların dizilişine bakıldığında Sultangazi takımı tek forvet, H.E.A.S.K. takımı ise maça çift forvet ile başlamıştı. Genel olarak bakıldığında beraberlik olması normal görünüyordu ancak H.E.A.S.K.  rakibine göre bir adım daha önde futbol sergiledi.

Maç içerisinde Sultangazi kalecisi İlkay, forvette Erkan ve orta sahada ise Alper’in gayretleri dikkat çekti. H.E.A.S.K. takımında ise sakatlığı iyiye giden ve takımdaki yerine alan Doğan, Orta sahada Burak ile Sevdet ve forvette Gökhan’ın gayretleriyle ön plana çıktı.
Sultangazi’nin golünü Erken, HEASK’ınkini Gökhan attı.

Sultangazi aldığı 1 puan ile puanını 12 yaptı ve averaj ile 4. Sırada, H.E.A.S.K. ise aldığı 1 puan ile puanını 8 yaptı ve 13. sırada yer aldı.

Sultangazi haftaya oynayacağı Büyükçekmece maçı için hazırlıklara ara vermeden başlayıp bu maçta üst sıralardan kopmamak ve lider ile puan farkının açılamamsı için uğraşacaktır. H.E.A.S.K. ise haftaya puansız Kadırga ile karşılaşacak.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.