Pazar, Mart 01, 2009

İstanbul Bafra, Sütlüce'yi ateşe attı

İSTANBUL BAFRASPOR: 8 SÜTLÜCESPOR: 2 (AG)

İstanbul A Gençler Ligi 14. Grup’ta İstanbul Bafraspor, Sütlücespor’u 8-2 yendi.

Bayrampaşa Belediye Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını konuk ekip 26. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya çok istekli başlayan Bafraspor önce 49’da Aykut’la eşitliği sağladı. Aykut 61’de kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 63’te Burak, 67’de Kadir Sancak, 75’te Nazif, 80’de Mesut, 82’de Birol, 83’te Ersel’in golleriyle ev sahibi takım durumu 8-1 yaptı. Bitime 4 dakika kala Bafraspor savunmasının ofsayt diye duraksamasından yararlanan Sütlücespor kapanış yaptı: 8-2.
Maçtan sonra bir açıklama yapan İstanbul Bafraspor Antrenörü Selahattin Tığlı, “Devreye yenik girmemize rağmen ikinci yarıdaki etkili oyunumuz sonrası farklı kazanmamız bizi sevindirdi. Futbolcularımı göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ederim” dedi.

İstanbul Bafraspor Tüm Takımlardan Sorumlu Teknik Direktörü Mustafa Ünal ise “Bu maçta daha ilk dakikalardan daha üstün olduğumuzu gösterdik fakat aradığımız gollere bir türlü ulaşamadık. İkinci yarıda gollerimiz geldi. Geçen hafta şansız bir şekilde kaybettiğimiz maçtan sonra bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Camia olarak sevinçliyiz. Kalan üç maçımızda en iyi şekilde oynayıp ligi güzel bir konumda bitirmek istiyoruz” diye konuştu.
Tecrübeli teknik adam ayrıca, “Genç takım oyuncularımıza yapılan teklifler bizleri memnun etmekte. İnanıyorum ki seneye bu takımımızın içinden üç-dört oyuncumuz profesyonelliğe yükselecektir. Bu da tabii ki emeğimizin karşılığını göstermektedir” ifadelerini kullandı.

Maçın geniş anlatımı ve gol videoları için: http://www.istanbulbafraspor.tr.gg/


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...