Çarşamba, Mart 11, 2009

'Demirspor başarılı bir sezon geçirdi'


HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Küçükçekmece ilçesinin güzide kulüplerinden olan İstanbul Demirspor’un başkanı Seyit Bel, 2008-2009 Futbol sezonunda başarılı olduklarını söyledi.

Aynı zamanda Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkan Vekili de olan Bel, “Bu sezon takımızın başına, İstanbulspor’da uzun yıllar forma giymiş Doğan Pek hocayı getirdik. Hocamız özelikle alt yapıya ve gençlere önem verdiğini, başarının bir anda olamayacağını bizler söyledi. Biz de kulüp olarak zaten büyük paralar verilerek yapılan transfere karşı olduğumuzu Doğan hocaya ilettik. Görevi süresince kendisine her türlü desteği vereceğimizi ifade ettik. Yeni sezona önceki sezonlardan daha farklı olarak, gençlerden oluşturduğumuz A takımla girdik. Bu mücadele sonunda gençlerimiz deneyim kazanmış oldu” dedi.

B Genç takımlarının şampiyon olduğunu hatırlatan Seyit Bel, gençlere yaptıkları yatırımların karşılığını böylece almış olduklarını dile getirdi.

'Sporu seven bir başkanımız var'
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği’nin kurulmasından sonra birçok sorunlarının çözüme kavuştuğunu, bunun da bölgedeki takımların başarısını artırdığını dile getiren Seyit Bel, Tabii bunların hepsi Belediye Başkanımız Aziz Yeniay’ın büyük destekleriyle oldu. Sayın belediye başkanımıza gerek kulübümüze gerekse ilçemizdeki diğer spor kulüplerine verdiği destek için teşekkür ederim. Sporu ve sporcuyu seven bir başkanımız olmasından dolayı gurur duymaktayız” dedi.

'15 şampiyon bekliyoruz'
Başkan Bel, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği’nin kurulmasından sonra geçen sezon çeşitli kategorilerde ilçeden 11 şampiyon çıktığını belirterek, “Bu sezon daha ligin yarısı olmasına karşın 7 şampiyon çıkarmış durumdayız. İnanıyorum ki sezon sonunda bu rakam 15’e çıkacaktır” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...