Perşembe, Mart 12, 2009

Vefaspor 'ağa'lığını gösterdi

VEFASPOR: 4 AYAZAĞASPOR: 3

HABER: EFKAN BUCAK
FOTOĞRAFLAR: ERHAN HARPUT
İstanbul Süper Amatör Küme İl Şampiyonası’nda Vefaspor, Ayazağaspor’u 4-3 yenerek finale yükseldi.

Yıldıztabya Stadı’nda oynanan maçta Vefaspor Seçkin’le öne geçtikten sonra Ayazağaspor bir penaltı kazandı. Sevdet’in vuruşunu kaleci çıkardı, dönen topu Sevdet ağlara gönderdi: 1-1
İlerleyen dakikalarda Ayazağa savunmasının ofsayt diye durduğu pozisyonda, yapılan ortada Seçkin kafayla Vefa’yı tekrar öne geçirdi. Ayazağaspor kalecisi İbrahim’in neden olduğu penaltıyı Kamil gole çevirdi ve ilk yarının sonucu belli oldu: 3-1.
Geçen hafta yaşadığı krizden sonra yine A genç ağırlıklı kadroyla çıkan, ilk 11’de A takımdan dört isme yer veren Ayazağaspor Sevdet’le farkı bire indirdi. Daha sonra Ayazağasporlu Serkan kaleciyle karşı karşıya önemli bir fırsattan yararlanamadı ve bu da maçın kırılma anı oldu.
Vefaspor Onur’la bir gol bularak iyice rahatlarken, uzatma anlarında Ayazağaspor’dan Bilal skoru belirledi: 4-3.


Karşılaşma sonrası Yerel Futbol Sitesi’ne açıklamalarda bulunan Vefaspor Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan, “İyi oynadık. Maçta zaman zaman üstündük ancak en büyük sıkıntımız, rakiplerimiz tam kapasiteyle oynarken, biz tam kapasiteyle oynayamıyoruz. Her kulüpte olduğu gibi bizde de maddi sorunlar var ve elbette bu durum bizi de etkiliyor. Şu sıralar tamamlama idmanları yapıyoruz, takıma yükleme yapamıyorum ancak zaman geçtikçe daha iyi olacağız” dedi.

Aydoğan, kendileri için önemli olanın finale çıkmak olduğunu, bunu başardıkları için memnun olduklarını, böylece 3. Lig Terfi maçlarında istedikleri grubu seçme şansına sahip olacaklarını söyledi.
Genç takım ağırlıklı Ayazağaspor şampiyonaya yarı finalde veda etti.
------
MAKSATINI AŞAN YORUMLAR VE BAZI YORUMLARIN KİŞİSEL MESELELERE DÖNÜŞMESİ NEDENİYLE HABER YORUMA KAPATILMIŞTIR.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.