Çarşamba, Mart 11, 2009

Yeniay'dan Söğütlüçeşme'ye tesis sözü

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Küçükçekemece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Söğütlüçeşemespor, hafta sonu yeni kulüp merkezinin açılışın gerçekleştirdi.
Kulüp Merkezi açılışına Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Başkan yardımcıları, AKP İlçe Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Amatör spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve İASKF Eğitimden sorumlu yöneticisi ve aynı zamanda meclis üyesi adayı Seymen Gençtürk, Söğütlüçeşme Mahalle muhtarı adaylarından Sami Kaya ve Ercan Demir, kulüp üyeleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.
Söğütlüçeşmespor Kulüp Merkezi’nin açılış kurdelesini Kulüp Başkanı Erol Yıldız’la birlikte gerçekleştiren Belediye Başkanı Aziz Yeniay yaptığı konuşmada, Söğütlüçeşme’ye yeni bir tesis yapılacağının müjdesini vererek, “Bu tesisimiz suni çim olacak ve önümüzdeki yeni futbol sezonuna yetiştirilecek. Tabii bizler bunları sizlere kazandırırken, sizlerden de başarı ve şampiyonluklar beklediğimi ifade etmek istiyorum” dedi.

Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Erol Yıldız “Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Söğütlüçeşmespor yıllarca ilgisizlikten dolayı bir türlü ilerleyememiş, bir şeylerin de sahibi olamamıştır. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla artık yeni bir imaj, yeni bir düşünce içinde Söğütlüçeşmespor’umuza hizmet etmeye çalışmaktayız. Belediye başkanımızın müjdesini verdiği tesisle birlikte daha rahat çalışmalar yapma imkanımız olacaktır. Özellikle altyapımızda bir şahlanma bekliyoruz. Başarılarımızla ve altyapımızda yetişen gençlerimizle kendimizde söz ettireceğiz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.