Salı, Mart 17, 2009

'Azim'leri ikinci yarıda geldi!

KANARYA AZİMSPOR: 5 GÜNGÖREN DOĞUŞ: 1 (AG)

HABER-FOTO: MAHMUTCAN KÖSEOĞLU
İstanbul A Gençler 2. Küme'de Kanarya Azimspor sahasında Güngören Doğuşspor'u 5-1 mağlup etti.
Geçen hafta Bolluca karşısında istediği gibi oynayamamasına rağmen 2-1 kazanan Azimspor, Güngören Doğuş karşısında da ilk yarıdaki futboluyla tanınmaz haldeydi. 25. dakikada Doğuşspor'un öne geçmesinden sonra oyuna dahil olan Yaşar maçın gidişatını değiştirdi ve Azimspor rakip kalede atak üzerine atak geliştirdi. İlk yarının bitimine az bir süre kala Gündören Doğuş kalesinde yaşanan karambolden sonra Feyyaz'ın ters ayağıyla yaptığı şutta top direğin dibinden dışarı çıktı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. (0-1)
Özellikle Yaşar ve Zeynettin'in etkili futboluyla rakip kaleye saldıran Azimspor, ikinci yarının başlama vuruşundan hemen sonra İsmail ile beraberlik golünü buldu ve moral kazandı. Daha sonra Güngören Doğuş kenar yönetiminin beraberliğe rağzı olurcasına yaptığı oyuncu değişiklikleri de işe yaramadı ve 55. dakikadan sonra şova dönen mücaledeyi Azimspor; İsmail (3) , Yaşar ve Umut'un golleriyle 5-1 kazandı.

Oyuna girdikten sonra rakip savunmaya zor anlar yaşatan Yaşar attığı şık golle de alkış topladı.

Azimspor Antrenörü Ali Tuman, 2'de 2 giden takımının her geçen gün daha iyiye gittiğini ve önümüzdeki Arnavutköy Belediyesi maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...