Salı, Mart 10, 2009

Tuncaspor'un çıkışı sürüyor


TUNCASPOR: 4 ARDASPOR: 1

Edirne 1. Amatör Küme A Grubu'nda son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan Tuncaspor, bu çıkışının tesadüf olmadığını kanıtlamak için çıktığı maçta Ardaspor'u 4-1 yendi.
Saraçhane 2 No'lu Saha'daki mücadeleye Tuncaspor hızlı başladı. Maçın henüz 5. dakikasında Ersan ile 1-0 öne geçen Tuncaspor bu üstünluğünü koruyamadı. 10'da Serdar'ın güzel vuruşuna Sercan engel olamadı ve skora denge geldi: 1-1.

Golu yedikten sonra toparlanan Tuncaspor dakika 35'te yine Ersan'ın ayağından bir gol daha bularak 2-1 öne geçti, ilk yarı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda rüzgarı da arkasına alan Tuncaspor ataklarını sıklaştırmaya başladı. Yeşil-Sarılılar 60'ta Eren ile skoru 3-1'e getirdi. 65'te ceza sahası içinde Ardasporlu Serdar'a yapılan hareket sonrası maçın hakemi Yusuf Tiryaki penaltı noktasını gösterdi. Vuruşu Sercan güzel bir refkleksle çıkardı ve son haftalardaki formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi. Tuncaspor 85'te Eren'in ayağından bir gol daha buldu ve sahadan 4-1 galip ayrıldı. Sarı-Yeşilliler böylece son haftalardaki çıkışını devam ettirdi ve play-off umudunu sürdürdü.

Öte yandan maçın orta hakemi Yusuf Tiryaki, futbolculara karşı sert tutumu nedeniyle taraftarlardan tepki gördü.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.