Cuma, Mart 13, 2009

Gündüz Tekin Onay için sahaya çıkacaklar

HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
Türk futboluna büyük hizmetleri olan, son olarak Futbol Federasyonu Araştırma, Planlama, Eğitim ve Geliştirme (ARPEG) Genel Koordinatörü olarak görev alan ünlü antrenör Gündüz Tekin Onay’ın ismi artık FUTSAL’da (Salon futbolu) yaşatılacak. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan Türkiye FUTSAL Ligi’nde, geçen yıl hayata gözlerini yuman Onay’ın ismini taşıyan bir takım da mücadele edecek. Takımın yönetici ve futbolcuları, aynı zamanda TFF Herkes İçin Futbol Müdürü olan Onay’ın kızı Zeynepgül Ene’yi, TFF’nin Beylerbeyi’ndeki binasında ziyaret etti.
Ene, böylesine bir oluşumdan dolayı gurur duyduğunu dile getirerek takıma başarılar diledi. Gündüz Tekin Onay FUTSAL Takımı’nın kurucusu ve kaptanı Mert Zere de, Onay gibi birinin ismini taşımaktan dolayı büyük sorumluluk altına girdikleri, bu ismin altında ezilmemek için çok iyi bir kadro kurduklarını, takımlarındaki birçok ismin FUTSAL Milli Takımı’nın formasını giydiğini söyledi. Zere, kulüplerinin tüzel kişilik olmasından sonra bayan futbol şubesi de kurmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Mert Zere, kendilerine sponsor olan ve büyük katkı sağlayan Marginal Flowers’a; saha konusunda yardımcı olan Bahçelievler Belediyesi’ne ve araç tahsis eden Bakırköy Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.

Kaleci dahil toplam 5 kişinin sahada yer aldığı FUTSAL’da Türkiye Ligi’nde toplam 64 takım mücadele edecek. Gündüz Tekin Onay FUTSAL Kulübü’nde yer alan futbolcuların hepsi aynı zamanda İstanbul Süper Amatör Küme takımlarında da forma giyiyor.


Takımın kadrosunda yer alan futbolcular ve geçen sezon oynadıkları ‘normal’ futbol takımları şöyle:

Mert Zere – kurucu, takım kaptanı
Birol Özyılmaz (Kirazlıtepespor)
Cengiz Kurtuluş (Erokspor)
Fatih Gonca (Nurtepespor)
Mecit Alemdaroğlu (Nurtepespor)
Mustafa Kurtay (Haliçspor)
Cem Keskin (Yoncaspor)
Yasin Durmuş (Fatih Hilalspor)
Alper Zere (Kasımpaşa)
Emre Yüksel (Ayazağaspor)
Emrah Ekmekçioğlu (Ayazağaspor)
Ahmet Yazkan (Ayazağaspor)
Antrenör: Koray Yıldız (Ayazağaspor)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah yardımcımız olsun Efkan abiyede sonsuz teşekkürler bizle ilgilendiği için

Adsız dedi ki...

TFF Herkes İçin Futbol Müdürü olan Onay’ın kızı Zeynepgül Ene’ KEŞKE türkiye basketbol fedarasyonu herkes için basketbol müdürü olsaydı daha güzel ve yakışanı olurdu. ama burası türkiye .

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...