Çarşamba, Mart 11, 2009

Daha 'Uğur'lu gelen Söğütlüçeşme'ydi

SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR: 3 CANKURTARANSPOR: 2 (AG)

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul A.Gençler 2. Küme’nin ilk haftasında, 15.Grup’ta Küçükçekmece ilçesi temsilcsi Söğütlüçeşmespor ile Eminönü ilçesini temsilcilerinden olan Cankurataranspor, Bahçelievler sahasında karşı karşıya geldi. Maçı Söğütlüçeşme 3-2 kazandı.
Müsabakaya hızlı başlayan Söğütlüçeşeme, oyunun ilk dakikaları itibariyle rakip kalede gol aramaya başaldı. Ataklarını sıklaştıran kırmızı-beyazlı takım 10’da Uğur’un attığı golle 1-0 öne geçerken iki dakika sonra Uğur farkı ikiye çıkardı: 2-0.
Cankurtaransporlu gençler ikinci golden sonra daha derli toplu oyun sergilemeye başladı. 34’te bu sefer Cankurtaransporlu Uğur takımının ilk golünü attı ve fark bire indi skor 2-1 oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı Söğütlüçeşmespor’un 2-1 üstünlüğüyle kapandı.
İkinci yarının başalmasıyla birlikte Cankurtaranspor bereberlik golü için Söğütlüçeşmespor kalesine yüklenmeye başladı. Bu yüklenme sonunda 62’de Lacivert-Beyazlılar İlkay’ın attığı golle beraberliği yakaladı. Beraberlik golüyle oyuna da hareketlilik geldi. Karşılıklı ataklar sürerken 89’da Söğütlüçeşmespor’dan Okan attığı golle takımını terkrar 3-2 öne geçdi.
Maç bu skorla biterken ligin ilk haftasında galip gelen Söğütlüçeşmespor büyük sevinç yaşadı.

Stat: Bahçelievler
Hakemler: Can Fırat Özdemir** Volkan Uğurlu*** Ozan Ergüner***
Söğütlüçeşmespor: Cihan**** Fatih** Ersan** İlker*** Recep*** Emrah** Yavuz** (Tolga*) Okan*** Uğur **** Emre** Şahin***
Cankurtaranspor: Şükrü** Serdar** Samet** İsmail** Burak* Yahya** Necdet** Özgür** Halil** İlkay*** Uğur***
Goller: Uğur (10 ve 12), Okan (89) / Uğur (34), İlkay (62)

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.