Pazartesi, Mart 16, 2009

Tepebağ Kültürspor şampi...


BAHÇELİEVLERSPOR: 0 TEPEBAĞ KÜLTÜR: 4 (AG)

İstanbul A Gençler 1. Küme 13. Grup'ta şampiyonu büyük ölçüde belirleyecek maçta Tepebağ Kültürspor deplasmanda Bahçelievlerspor'u 4-0 yendi. Yeşil-Siyahlılar böylece bitime 1 hafta kala puanını 31'e yükseltip liderlik koltuğuna oturdu. Bahçelievlerspor ise 30 puanda kaldı.

Hakeme saldırı
Karşılaşma sonrası orta hakem Alper Kaptan ev sahibi takımın saldırısına uğradı ve darp edildi. Kültürspor cephesi olayları kınarken, Kaptan için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kültürspor son hafta Kuştepespor'u yenerse şampiyonluğunu ilan edecek. Bahçelievlerspor ise Kadırgaspor'la karşılaşacak.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

4-0 lık maç da darp oluyo demek bakalm istfit bunu nasıl değerlendirecek...

Adsız dedi ki...

öncelikle ortaya konan futboldan dolayı iki takım fıtbolcularını kutları.Ama gerçekten tepebağ kültür spor a genç takımı sezon başından beri oynadığı futbolla bu grubun büyük ülçüde şampiyonu olduğunu gösterdi...bizde çıkan olaylardan dolayı bahçelievler spor kulübünü camiyasını değil ama olayı eteşleyen ve tahrik eden futbolcu arkadaş ve sivil kişileri kınıyorum ve tepebağ kültür spor kulübüne kuştepe maçında başarılar diliyorum.YAPMAZ MUSTAFA

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.