Salı, Mart 17, 2009

Büyükkarıştıranspor Süper Amatör'de


BÜYÜKKARIŞTIRANSPOR 1 İSTASYONSPOR: 1 (3-1 UZ)

HABER-FOTO: METİN KARAKUŞ
Büyükkarıştıranspor, 2008–2009 Futbol Sezonu Kırklareli 1. Amatör Küme'de Play-Off birincisi olarak, Süper Amatör Küme'ye çıktı.
Babaeski 100. Yıl Stadı'nda oynanan play-off finalinde, Büyükkarıştıranspor, İstasyonspor’u, uzatma devresinde attığı gollerle 3–1 mağlup etti.
Zorlu final karşılaşması öncesinde, Babaeski İlçe Emniyet Müdürlüğü sahada geniş güvenlik tedbirleri aldı. Baharı müjdeleyen güneşli güzel bir havada, çok sayıda seyircinin tribünlerden izlediği karşılaşmayı, Kırklareli Bölgesi İl Hakemlerinden Hasan Erim, Halit Özalp ve Oktay Erden üçlüsü yönetti.
90 dakikalık normal süresi karşılıklı atılan gollerle 1–1 berabere sona erdi. Maçın uzatma dakikalarına geçildiğinde ise, sahada daha temkinli oynayan ve rakibine karşı baskı kuran Büyükkarıştıranspor takımı oldu. Karşılaşma sonunda, Büyükkarıştıranspor, İstasyonspor’u, uzatma dakikalarında attığı gollerle sahada 3–1 mağlup etmeyi başardı.
Karşılaşmada goller, Büyükkarıştıranspor’dan Cem, Hüseyin ve Volkan’dan geldi. İstasyonspor’un tek golü ise penaltı atışından Erkan’dan geldi.

Büyükkarıştıranspor Antrenörü Hayrettin Beken, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Sezon başından bu yana takım olarak çok çalışmanın semeresini bugün aldık. Çok mutluyum, Amatör Süper Lig camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Süper Amatör'e öıkan Büyükkarıştıranspor’a kupasını Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yamak verdi.



Final karşılaşmasını, Babaeski Kaymakamı Mustafa Demir oğlu Fatih Demir ile birlikte protokol tribününden izledi.
Karşılaşmayı izleyen arasında, Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ata Karataş, İl Futbol Temsilcisi Cafer Yüce, Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Hasan Başdemir, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yamak, Büyükkarıştıran Beldesi Belediye ve Kulüp Başkanı Hakan Kahraman, İstasyonspor Kulüp Başkanı Ekrem Kalmaz, eski milli futbol hakemi Ülkü Tırpancı da vardı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.