Pazartesi, Mart 16, 2009

Bayrampaşa'da dostluk kazandı

İSTANBUL BAFRASPOR: 2 KADIRGASPOR: 2 (AG)

İstanbul A Gençler 1. Küme 14. Grup’ta dostça başlayan mücadele dostça bir skorla sona erdi ve İstanbul Bafraspor’la Kadırgaspor 2-2 berabere kaldı.

Maça hızlı başlayan taraf İstanbul Bafraspor oldu. Kırmızı-Siyahlılar ilk 20 dakikalık bölümde Aykut ve Mesut’la üç fırsattan yararlanamazken bunlardan birinde top direkten döndü. Bu karşın 24’te Kadırgaspor’un kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen kaptan Orhan, takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi: 0-1. Bu, ilk yarının da skoruydu.
İstanbul Bafraspor 49’da Birol’un ceza sahası dışından sert vuruşuyla eşitliği sağladı: 1-1.
Skora denge geldikten sonra maç daha hızlanmaya başladı. Golden beş dakika sonra gelişen Kadırgaspor hücumunda ceza sahası üzerinde topla buluşan Efendi, takımını tekrar öne geçiren golü attı: 1-2.
İstanbul Bafraspor maçı bırakmak niyetinde değildi ancak Kırmızı-Siyahlılar uzun süre gol bulamadı. 90’da kazanılan kornerde topa iyi yükselen Aykut bu kez affetmedi: 2-2.
Maç böylece 2-2 sona erdi.

Maçtan sonra açıklama bir açıklama yapan İst. Bafraspor Antrenörü Selahattin Tığlı, “Güzel bir maç oldu. Bizleri daha çok sevindiren, maçın dostane bir şekilde bitmesiydi” dedi.
İst. Bafraspor’un tüm takımlardan sorumlu teknik direktörü Mustafa Ünal ise “Kadırgasporlu kardeşlerimizi en iyi şekilde ağırladığımıza inanıyoruz. Onları çiçeklerle karşılayarak, ilk maçta yaşanan talihsiz olaylara da burada noktayı koymuş oldu. Her zamanki örnek davranışlarımızı burada onlara karşı da gösterdik. Bizim birinci prensibimiz fair-play’dir. İlk maçta üç beş kendini bilmez kişinin yaptıklarını Kadırgaspor camiasına mal edemezdik, etmedik de. Bundan sonraki maçlarında kendilerine başarılar dileriz” diye konuştu.

İki takımın teknik adamları; Baysal ve Mustafa hocalar...
Karşılaşmanın hakem üçlüsü...

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...