Cumartesi, Mart 14, 2009

Çorlu Sanayispor'un inadı inat

ÇORLU KÜLTÜR: 1 ÇORLU SANAYİ: 2

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ Süper Amatör Küme’de, Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynanan maçta, ilk ikiye girme mücadelesi veren Çorlu Sanayispor, hemşerisi Çorlu Kültürspor’u 2-1 yenerek umutlarını son hafta sahasında oynayacağı Tekirdağspor maçına taşıdı.

Maçın ilk yarısı, 20 ve 45. dakikalarda Mesut’un attığı gollerle, 2-0 Çorlu Sanayispor’un galibiyeti ile sona erdi. İkinci yarıda Çorlu Kültürspor 65. dakikada Şahin’in ayağından bulduğu golle skoru 2-1 yaptı ve maç Da bu skorla sona erdi.
İki takımın kaptanı maçtan önce birbirlerine başarılar diledi.
Çorlu Sanayispor, artık gözünü Tekirdağspor maçına çevirdi.
Çorlu Kültürspor ligde orta sıralarda yer alıyor.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ç.Sanayispor - Tekirdağspor Maçını Tekirdağspor Kazanır. İlk Yarıdaki Maçı Tekirdağspor Kendi Evinde Hakem Hataları Yüzünden Kaybetmişti. Bence Tekirdağspor Beraberlik için Oynayacak ve istediğini alacak. Zaten Puan durumunda Herşey Ortada. Fazla Söze Gerek yok.. Tekirdağspor ve Çerkezköy Belediyespor BU gruptan çıkar.. Ç.Sanayi Elindeki Futbolcuların hepsini kaybeder.. Seneye orta sıralarda dolaşır Amatör kümede.. Senaryo bu..

Ömer UTKU

Adsız dedi ki...

Ömer bağlantıda bir numara olan Tekirdağ duyduğumuza göre son maça başka bir ilden yapılacak atama ile sahada neler yapacak göreceğiz.Hem sen bu kadroyla kimi yencen kardesim söylesene iller turnuvasında :)))))

Sanayi tayfa

Adsız dedi ki...

sanayispor tekirdagı rahat yener cünkü bu ligde en iyi pas sanayispor yapıyor ayrıca ilk yorumu yazan arkadas herhalde bu senoryaları cok yasadıda ondan yazıyor ahmet

Adsız dedi ki...

TEKİRDAĞSPOR 2-1 KAPAKLI TEKİRDAĞ EMİN ADIMLARLA TERFİLERE...
Tekirdağspor Kapaklı yı Kemal ve Ahmet in attığı gollerle 2-1 geçti.Maça Tekirdağ taraftarının ilgisi yoğun olurken taraftarlar geçen hafta tartıştıkları başkan Aytaç ERİZİ protesto ettiler.Siyasilerinde yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya C.H.P adayı Adem DALGIÇ ve meclis üyesi adayları D.P adayı Ercan Turşucular ve meclis üyesi adayları da izledi.Tekirdağspor önümüzdeki hafta oynayacağı Sanayi karşılaşmasını kazanması yada berabere kalması halinde terfi müsbakalarına kalıcak.Tekirdağ taraftarı Önümüzdeki hafta oynanıcak müsabaka için 7 otobüs kaldırıyor.Ayrıca özel araçlarıyala gelicek taraftarlarla birlik te 500 civarında Tekirdağ taraftarının sanayi maçını izlemesi bekleniyor.


Kaynak : Kanalthaber

Adsız dedi ki...

acaba 500 kişi nerede macı seyredecek o tribün zaten 300 kişilik anca kale arkasından seyrederler

Adsız dedi ki...

herkes rahat olsun sanayispor tekırdagı rahat gecer 3 pas yapmayı bılmeyen sadece sısırme toplarla rakıp sahaya gıden bı takım nasıl bu konumsda anlamadım bugun görduk 2 karambol goluyle macı aldılar kapaklıspor gununde olsa rahat kazanırdı 2. yarının basında sarı kartı olan futbolcu yerıne baskasına kart verılmesını unutmamak gerek yoksa tekırdag 10 kısı ıle bu macı kesınlıkşlle cevıremezdı hakemın tek yanlısı macın kaderını degıstırdı sanayispora basarılar

Adsız dedi ki...

kARDEŞLERİM BİZDE 500 KİŞİLİK STAT YOK TM GELMELERİNE GEREK YOK ZATEN TEKİRDAG KAYBEDECEK O ÜZDEN GELMESİNLER GEREK YOK VANDALLI KARDEŞLERİM BENİM BALIKLARIMI UNUTMAYIN GETİRMEYE GELİRKEN AHMET

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.