Pazar, Mart 01, 2009

İSTFİT'ten bayan futboluna destek

TFF İstanbul İl Temsilciliği, bayan futboluna katkı sunmak amacıyla miniminikler yaş kategorilerinde bayan futbol takımı kurabilen kulüplere malzeme desteği vererek HİF (Herkes İçin Futbol) projesinde miniminikler bayanlar futbol ligi oynatmayı planlıyor.

Bu organizasyonun gerçekleşmesi için kulüplerin oluşturacağı takımlarını 31 Mart 2009 Salı gününe kadar temsilciliğe bir yazı ile müracaat ederek bildirmeleri gerekmekte. Ayrıca, kulüplerin dışında mahallelerde ve okullarda oluşturulaacak ilave takımlarla da katılım olabilecek. Bu organizasyon 1996 ve daha sonra doğmuş sporcular için geçerli olacak.

İstenen Belgeler:
Katılım Yazısı
HİF lisansı için (lisans ücreti yoktur)
Ad, Soyad
Resim
Sağlık Raporu
Kimlik Fotokopisi (TC No Yazılı)

Bilgi için hafta içi 10.00 ile 19.00 arası
GSM: 0532 312 94 57 Adem MAT (Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ben burdan sayın davutpaşa teknikdirektörü hasan hocama çok teşkkeür ediyorum kendisi çok değerli bi insadır imkansızlıklara rağmem ii bir davutpaşa yaptı knedisine sonsuz saygılar abedi mustafa ii biridareci hasan hocayla i bir 2li oluşutrdular kendilerini tebrik ediyorum başarıların devamı diliyoruım cerrahpaşlı umut çelik:)

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.