Cuma, Nisan 18, 2008

Altınaslarspor hakemlerden dertli


HABER: EFKAN BUCAK
İstanbul 2. Amatör Küme'de mücadele eden Altınaslarspor'un genel kaptanı Cemal İkikardeş, maçlarını yöneten hakemlerden biraz daha dikkatli olmalarını isterken, özellikle bazı hakemlerin gereksiz yere maçlarda ortamı geren tavırlarından yakındı.
8. Grup'ta geride kalan 8 hafta 3 beraberlik ve 5 yenilgi alan Bayrampaşa ekibinin genel kaptanı İkikardeş, bazı maçlarda hakem hatalarının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Son oynadıkları maçta orta hakemin seyircilerin etkisinden kaldığını belirten İkikardeş, bazı hakemlerin en ufak itirazlarda dahi yöneticilere gereksiz yere sert davrandığını ve saha dışına gönderdiğini ifade etti. Zor şartlar altında amatör spora destek vermeye çalıştıklarını, Altınaslar Spor Kulübü olarak tek amaçlarının gençlere spor olanağı sağlayıp Türk futboluna yeni isimler kazandırmak olduğunu belirten Cemal İkikardeş, hakemlerin biraz daha sağduyulu olmasını istedi.

Fotoğraf için sayın Sabri Ersoy'a teşekkürler.

1 yorum:

ultras/Movement dedi ki...

2.amatörde Çatalca bölgesi maçları:
İzzettinspor:1-Gazitepespor:1
Kestanelikspor:3-Subaşıspor:0
Ayrıntılı anlatım:
http://ultrasmovement.blogspot.com/2008/04/amatrde-bi-cumartesi.html

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...