Pazar, Nisan 20, 2008

Tekirdağ Miniklerde heyecan sürüyor

Çorlu Sanayispor

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ minikler ligi devam ediyor. Çorlu General Basri Sarn paşa stadında oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:

Çorlu sanayispor: 3 Çorlu Kültürspor: 2
Çorlu Derbisi olarak adlandırılan maçı Çorlu Sanayispor 3-2 kazanmasını bildi. Maçın ilk dakikalarında Çorlu Kültürspor 10 ve 13. Dakikalarda Levent ile 2-0 öne geçti. 25. Dakikada Orçun Durumu 2-1 yaptı ve maçın ilk yarısı 2-1 Çorlu Kültürspor'un galibiyeti ile kapandı. İkinci yarının sonlarına doğru Çorlu Sanayispor 78. Dakikada Efe ile durumu eşitledi. 80. Dakikada Ümit le golü yakalayan Çorlu Sanayispor sahadan 3-2 galip ayrıldı.


Çorlu Kültürspor

Çorluspor

Çorluspor: 3 Veliköyspor: 1
İkinci maçta Çorluspor ile Veliköyspor karşı karşıya geldi. Maçta ilk golü 12. dakikada Veliköyspor Kemal'in ayağından bulup 1-0 öne geçti. Daha sonra Çorluspordan Kemal durumu eşitledi ve ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Çorluspor'un minikleri Kemal'in ayağından bir gol daha bulu durumu 2-1 yaptı. 65. Dakikada Çorluspor'dan Uğur skoru belirleyen golü attı. Maçı Çorlu spor 3-1 kazandı
Veliköyspor

Yıldızspor
Yıldızspor-Sarayspor: hükmen
Günün son maçında ise Sarayspor minikleri ile Çorlu Yıldızspor'un miniklerinin karşı karşıaya gelmesi bekleniyordu. Sarayspor'un Yönetici ve Antrenörü bulunmadığı için Orta hakem kurallar gereği mücadeleyi tatil etti. Maç 3-0 Yıldızspor lehine tescil edilecek.


Sarayspor

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.