Cuma, Nisan 18, 2008

İst.Bafra'nın puan kaybına tahammülü yok

Büyük bir özveriyle amatör futbola hizmet veren iki gönüllü: Bayrampaşa Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy (ortada) ve İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal (sağda).

HABER: EFKAN BUCAK
İstanbul 2. Amatör Küme 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul Bafraspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Bağcılar Kartalspor karşısında kazaya uğramak istemiyor. Kırmızı-Siyahlılar, bu doğrultuda hazırlıklarına teknik direktör Mustafa Ünal yönetiminde Bayrampaşa Belediye Stadı’nda devam ediyor.
İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal, lider Özfatih’in 5 puan farkla arkasında ikinci sırada olduklarını hatırlatarak, “Çok şanssız 1-2 beraberlik aldık. Bir de Büyükderespor karşısında hiç ummadığımız bir şekilde yenilgiye uğradık, halen o yenilginin acısını çekiyoruz. Şu anda Özfatih’in 5 puan gerisindeyiz ama bu, lig bitmiş anlamına gelmiyor. Önümüzde zorlu maçlar var. Özfatih, Büyükdere ve İzzetpaşa gibi güçlü takımlarla oynayacağız. Eksiğimiz yok. Kafa ve kondisyon olarak hazırız. Bu hafta Bağcılar Kartal’ı yenmek istiyoruz. Sonraki hafta rakibimiz Azimspor. Onları da mağlup edip, Özfatih-Büyükdere maçının skorunu beklemek amacındayız” diye konuştu.
Daha önce Gelişimspor’la şampiyonluk yaşayan tecrübeli çalıştırıcı, grupta düğümü Bafraspor, Büyükderespor, İzzetpaşaspor ve Özfatih’in aralarında oynayacağı maçların çözeceğini sözlerine ekledi.

A Genç Takım şampiyonluğa gidiyor
İstanbul Bafraspor’un başarılı A genç takımıysa bu haftasonu Göktürkspor’la karşılaşacak. Teknik patron Mustafa Ünal, en yakın rakiplerinin 6 puan önünde olduklarını belirterek, “Takipçilerimizle aramızdaki puan farkını korumak istiyoruz. İyi bir takımımız var. Göktürk maçını kazanırsak geriye dört maçımız kalacak ki bu da şampiyonluk yolunda bizim için büyük bir avantaj demektir” ifadelerini kullandı.


İstanbul Bafraspor, hazırlıklarına Bayrampaşa Belediye Stadı'nda devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Seremoniye anneleriyle çıktılar

Girne Gençlikspor Kulübü hafta sonu Anneler Günü dolayısıyla güzel bir etkinliğe imza attı.