Cumartesi, Nisan 26, 2008

Şanlıurfa'da olaylı gün


3. Lig'e terfi maçları ulusal basında yer alıyorsa bunun nedeni bazı maçlarda kavga-dövüş olması... Eh futbolun Türkiye'deki doğası gereği bu organizasyonda olay eksik olmuyor. Bu yılın maç kavgası oscar'larının ilk adayları Şanlıurfa'da kendilerini gösterdi. Üstüne üstlük aynı grup merkezinde, yan yana oynanan iki maçta olaylar çıktı. Yani terfilerde ender görülecek bir olaydı...

Yenice 1 Nolu Saha'da oynanan Kahramanmaraş Belediyespor-Diyarbakır Ayspor maçının 70. dakikasına Maraş ekibi 2-0 önde girerken bu dakikada futbolcular arasında çıkan tartışma giderek büyüdü. Bunun üzerine hakem Aziz Aktaş müsabakayı tatil etti. Bu arada, olaylar sırasında sinir krizi geçiren Kahramanmaraş Belediyespor oyuncusu Erdil Çakıcı, nefes almakta güçlük çekince hastaneye kaldırıldı.

Bitişik sahada oynanan Kozan Belediyespor-Bingöl Yeni Mahalle maçının son dakikalarında olaylar patlak verdi. Kozan 3-0 öndeyken, 89. dakikada futbolcular arasında çıkan olaylar tribünlere de sıçradı. Gerginlik üst seviyelere tırmanınca hakem Mutlu Dalbudak, maçı tatil etti. Bu arada, bazı oyuncular maçı tatil eden hakemin üzerine yürümek istedi. Futbolcuların itirazlarına rağmen maçı tatil eden hakem Mutlu Dalbudak, jandarma ekiplerinin güvenlik çemberi altında hakem odasına götürüldü.

Olaylı maçlar Kozan Belediyespor ve Kahramanmaraş Belediyespor lehine tescil edilecek ve her iki ekip de pazar günü final karşılaşmasına çıkacak.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.