Cumartesi, Nisan 19, 2008

Sanayispor'un gücü yetmedi


LÜLEBURGAZSPOR: 1 ÇORLU SANAYİSPOR: 0

HABER-FOTO: ÖMER MUTLU
3.Lig takımlarından Lüleburgazspor, 3. Lige terfi maçlarına hazırlanan Çorlu Sanayispor ile yaptığı hazırlık maçını tek golle kazandı: 1-0.
Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanan maçta Lüleburgazspor yedek ağırlıklı kadro ile çıktı. Hafta sonu oynanacak Beykoz maçı öncesi bir prova yapan futbolcuların maçta hırslı olduğu gözlendi. Beykozspor ile çok önemli bir maç oynayacak olan Lüleburgazspor çalışmalarını tamamlayıp, maç saatini beklemeye başladı.
Çorlu temsilcisi Sanayispor ise 3.Lig terfi maçlarına hazırlıklarını oynadığı hazırlık maçları ile sürdürüyor. Lüleburgaz’da oynanan hazırlık maçının ardından bir açıklama yapan Çorlu Sanayispor teknik direktörü İlhan Kıran, “Profesyonel lige çıkmayı çok istiyor ve arzuluyoruz. Bunun için çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Bugün takımın göstermiş olduğu performanstan dolayı mutluyum. Profesyonel bir takımla oynadığımızı göze alırsak, futbolcularımın iyi performans ortaya koyduğunu görebiliriz. Özlemimizi gidererek 3.lige çıkmak istiyoruz. Çok çalışacağız ve bunu başaracağız” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.