Çarşamba, Nisan 30, 2008

İkinci yarıda gelen 'zafer'


Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda Zafersporluların maç sonrası ilgenç sevinci...

BURSA ZAFERSPOR: 4 ZEYTİNLİ BLD.SPOR: 1

HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
3. Lig'e terfi İstanbul Grup Merkezi'nde Bursa Zaferspor, Balıkesir Zeytinli Belediyespor'u ikinci yarıdaki etkili performansıyla 4-1 mağlup etti.
Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'ndaki maça ilgi fazlaydı. Gerçi izleyenlerin çoğu İstanbul amatör camiasındandı. Zaferspor'un 30 kadar taraftarı vardı ama onların da genelde gollerle seslerini duyduk.
İlk yarı çok hızlı başladı, savunmanın ofsayt diye duraklamasından yararlanan Zafersporlu Abdullah, topu kalecinin üzerinden aşırarak skoru 1-0 yaptı ancak 3 dakika sonra Zeytinli'nin golü geldi. İlk yarı genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Teknik oyunculardan kurulu Zeytinli Belediyespor dikine oynamayı tercih edip, savunmanın arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalıştı. Zaferspor ilk yarı daha temkinliydi.
İkinci yarı da golle başladı. Soldan yapılan ortada kalecinin hatasında (topa çıkıp çıkmamakta tereddüt etti) Mehmet topu kafayla ağlara gönderdi. Zeytinli savunması çok hazırlıksız yakalandı çünkü kalecilerinin bu topu almasını bekliyorlardı büyük olasılık.
Bu dakikadan sonra maçın geneli Zeytinli Belediyespor'un sahasında oynandı. Daha yaşlı bir kadroya sahip olan Balıkesir ekibi, havanın da sıcak olmasıyla giderek güçten ve oyundan düştü. 75'te savunmanın arkasına sarkan Osman, sol çaprazdan plase bir vuruşla durumu 3-1 yaptı.
88'deyse çalımlarla önündeki savunmacıları ekarte eden Abdullah skoru belirledi: 4-1.
Talip İkikardeşler'in öğrencileri cuma günü Kocaeli Köseköy Belediyespor'la karşılaşacak.
STAT: Bayrampaşa
HAKEMLER: Erdoğan Özkaya, Gürcan Çalışkan, Ertan Başdağ
ZAFERSPOR: İhsan ***, Nurhan ***, Samet ***, Mehmet ***, Hasan Kocaosmanoğlu ** (Osman 61 ***), Hasan Efe **, Samet ***, Okan **, Özer **, Cevdet *** (Ömercan 86), Abdullah *** (İbrahim 90)
TEKNİK DİREKTÖR: Talip İkikardeşler
ZEYTİNLİ BELEDİYESPOR: Zafer *, Ozan *, Cem *, Barış *, Aziz **, Salih **, Muhittin **, Ferdi *, Mahmut **, Şaban (Mehmet 80), Baran *
TEKNİK DİREKTÖR: Yüksel Öksüz
GOLLER: Abdullah (7), Mehmet (47), Osman (75), Abdullah (88) / Mahmut (10)
SARI KART: Hasan Efe
* Bu maçın fotoğraflarını ilerleyen saatlerde inşallah yayınlayacağız.
* Maçın görüntüleri, yarın Rumeli TV'de saat 20.00'de başlayacak olan 'Mehmet Çelik'le Spor Penceresi' programında izlenebilir.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...