Salı, Nisan 22, 2008

Fahrettin Deniz Güven Tazeledi

HABER: SONER KARABULUT
Çanakkale amatör küme kulüplerinden Adaspor'da Olağan Divan Kongresi Pazartesi akşamı kulübün sosyal tesislerinde yapıldı. Fahrettin Deniz’in tek aday olarak yer aldığı seçimde beklenen oldu ve Deniz yeniden başkanlığa seçildi.
Divan Başkanlığını Nizamettin Tamer’in yaptığı kongrede, Fahrettin Deniz, 2006-2008 dönem raporunu üyelere açıklayarak kulübün 2 yıllık dönemdeki icraatlarını dile getirdi.
Üyelerin dilek ve temennilerinin dinlendiği sırada yaşanan kısa süreli gerginlik ise büyümeden son buldu. Görüş belirtmek amacıyla söz alan üye Faik Yaşin, kulübün alt yapısına gereken önemin verilmediğini ve alt yapıya yeterli bütçe ayrılmadığını iddia ederek yönetime sert çıktı. Her yaş kategorisinde ortalama 60 çocuğun bulunduğunu ve bu alt yapı avantajının kullanılmadığını iddia eden Yaşin, kulüp bünyesine başarılı bir alt yapı çalıştırıcısının getirilmesinin şart olduğunu söyledi. Diğer üyelerin bu fikre karşı çıkmasıyla başlayan gerginlik divan başkanı ve üyelerin araya girmesiyle büyümeden son buldu ve oylama geçildi. Üyelerin büyük çoğunluğunun onayladığı raporun ardından yeni yönetime aday olan isimler açıklandı.

Haftalar öncesinden 3 liste halinde kongreye gidileceği söylentileri çıkmasına rağmen, kongrede tek listenin oylanması şaşkınlık yarattı. Fahrettin Deniz Başkanlığındaki yeni yönetim kadrosunda geçtiğimiz yıl yer alan isimlerin haricinde 4 yeni isim göze çarpıyor.



Adaspor Kulübü’nün yeni yönetim kadrosunda yer alan isimler şöyle:
Fahrettin Deniz,
Yüksel Soylu,
Mustafa Sütçü,
İbrahim Akçay,
Macit Uslu,
İrfan Önal,
Hayrettin Turan,
Metin Orbay,
Ümit Tekin
Denetleme kurulunda yer alan isimler ise şöyle;
Mevlüt Davarcı,
Necati Özben,
Fikret Kır,
Sadık Kuştepe

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.