Pazartesi, Nisan 28, 2008

Yeldeğirmeni zirveye yaklaştı


YELDEĞİRMENİSPOR: 1 Ü. DOĞUŞSPOR: 0

İstanbul 2. Amatör Küme'de şampiyonluk mücadelesi veren Yeldeğirmenispor, sahasında oynadığı son derece kritik karşılaşmada Ümraniye Doğuşspor'u 1-0 yendi. Lider İcadiyespor'un sahasında sürpriz bir şekilde son sıralarda yer alan Ömerlispor'a 3-0 yenilmesi, Bordo-Beyazlıların liderle arasındaki puan farkını bire indirmesini sağladı.

Yenisahra Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İkinci yarıdaysa Yeldeğirmeni, önceki maçlarda da sık sık görülen atak futbolunu sergilemeye başladı ancak Kadıköu ekibi bir türlü gole ulaşamadı. Yeldeğirmenispor Teknik Direktörü Tamer Gürsan Cihan-İsmail ve Ali-Öztürk değişiklikleriyle oyuna müdahale etti. Bu değişikliğin meyvesi de 75'te alındı. 75'te Öztürk sağ kanattaki Burak'ı gördü. Bu oyuncu topu ceza çizgisine kadar taşıdıktan sonra Selahattin'e 'al da at' dercesine kaleye paralel bir pas çıkardı. Selahattin de topu ağlara gönderdi: 1-0. Maç da bu skorla bitti.

20. Grup'ta toplu sonuçlar:
Yeldeğirmenispor - Ümraniye Doğuşspor: 1-0
Tekelspor - Kınalıadaspor: 7-0
İcadiyespor - Ömerlispor: 1-3
Feneryoluspor - Selamsızspor: 8-1

Grupta ilk 3 sırada İcadiye (22), Tekel (22) ve Yeldeğirmeni (21) yer alıyor.
Haftaya Tekel-İcadiye ve Yeldeğirmeni-Selamsız maçları zirvenin şeklini değiştirebilir.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

şampiyonluk bence son maç olan icadiye-yeldeğirmeni maçında belli olur..kazanan şampiyon..

Adsız dedi ki...

yeldeğirmeni hak ettiği yere gelmeye çok yaklaştı hakem hataları takımdaki şanssızlıklar bir türlü yeldeğirmeni ni hak ettiği yere ulaştıramadı...ama öğle sanıyorum ki yeldeğirmeni şampiyon almaya en yakın takım..artık kolay maç kalmadı her biri final havasında geçecek eğer takım da bunun farkında ise problem yok derim...yolları açık olsun...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.