Cumartesi, Nisan 26, 2008

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'dan spor kulüplerine destek


Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, herkesin başarılı spor kulüplerine destek olması gerektiğini söyledi.
Çağlayan, makamında Kırklarelispor ile yine 1. Amatör B Grubu'nda bu sezon şampiyonu olarak Amatör Süper Futbol Ligine yükselen Kırklareli Sanayispor'un futbol ve yöneticilerini kabul etti. Çağlayan, yaptığı konuşmada, belediye olarak daima başarılı spor kulüplerinin yanında olduklarını belirtti. İmkanlar dahilinde her türlü yardımda bulunabileceklerini ifade eden Çağlayan, başarılı kulüplere Kırklarelililerin de sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Bu türden sportif faaliyetlere katılan kulüplerin gittikleri yerlerde illerini temsil ettiğinin unutulmaması gerektiğini anlatan Çağlayan, bu kulüplere sahip çıkıldığı takdirde başarılı sonuçların alınacağını söyledi. Çağlayan daha sonra 18 çeyrek, 8 tam Cumhuriyet altınından oluşan ödülleri Kırklarelispor 2. Başkanı Saim Başoğlu ile Kırklareli Sanayispor Yönetim Kurul üyesi İsmail Mutafoğlu'na verdi.

Her iki yönetici de Kırklareli Belediyesi'nin kendilerine gösterdiği bu destekten dolayı memnun olduklarını dile getirerek, Başkan Çağlayan'a teşekkür ettiler.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.