Pazartesi, Nisan 21, 2008

İstanbul Bafra'dan takibe devam

BAĞCILAR KARTAL: 3 İSTANBUL BAFRA: 6

İstanbul 2. Amatör Küme 5. Grup'ta oynanan maçta, zirve mücadelesini sürdüren İstanbul Bafraspor, deplasmanda Bağcılar Kartalspor engelini rahat aştı. Maça etkili ve hızlı giriş yapan konuk takım Bafraspor, henüz 3. dakikada Birol'un sağ taraftan ortaladığı topu iyi takip eden Serkan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ataklarını sürdürmeye devam eden Bayrampaşa temsilcisi, bu sefer Ertuğrul'un sol taraftan içeri girip bulduğu golle farkı ikiye çıkardı: 0-2. 18. dakikada sahneye Birol çıktı ve Remzi'nin indirdiği topu şık bir plase vuruşla üçüncü defa Bağcılar Kartalspor ağlarıyla buluşturdu: 0-3.
Kontrollü futboluyla rakibine göz açtırmayan İstanbul Bafraspor maçın 38. dakikasında büyük bir şok yaşadı. Kırmızı-Siyahlı futbolcularda Metin ikili mücadele sırasında ters düşüp köprücük kemiğini kırdı. Metin oyuna devam edemezken, bu olay Bafraspor'da büyük moral bozukluğuna yol açtı. Nitekim maçın 41. dakikasında soldan gelişen Bağcılar Kartalspor atağında içeride hakem, Kartal oyuncusunun topu elle düzelttiğini görmezken bu futbolcu farkı ikiye indirdi: 1-3.
Daha sakatlık ve golün şaşkınlığını üzerinden atamayan Bayrampaşa temsilcisi bu sefer de 44. dakikada, savunmasının bir anlık hatası sonucu ikinci golü kalesinde gördü: 2-3 İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya kendini toparlayarak çıkan İst. Bafraspor futbolcuları tekrar üstün futbolunu sürdürmeye başladı. 65. dakikada sol tarafa atılan topu şık bir vuruşla gole çeviren Serkan, kendisini ikinci, takımının dördüncü golünü atmış oldu: 2-4. İkinci yarıda oyuna dahil olan genç forvet Aykut'un etkili futbolu sonucu Bağcılar Kartal savunması zor anlar yaşamaya başladı. 68. dakikada orta sahadan atılan topu çok iyi indiren Aykut, meşin yuvarlağı Birol'la buluşturdu. Günün başarılı ismi Birol'un sert ve düzgün vuruşu sonucu fark üçe çık: 2-5.
Bu dakikadan sonra, cılız gelişen Bağcılar Kartal ataklarının birinde, 74. dakikada Bafraspor kalecisi Mehmet'in de hiç beklemediği şut ağlarla buluşunca fark tekrar ikiye inmiş oldu: 3-5. Çok sıcak havada oynanan maçta hakem maçın 80. dakikasında su molası verdi. Mola sonrası yine ataklarını sürdüren konuk takım Bafraspor maçın 83. dakikasında 6. golünü buldu. Aykut'un şutu kaleciden döndü, iyi takip eden günün başarılı ve etkili ismi Birol topu altıncı defa ağlarla buluşturdu. Maç, İstanbul bafraspor'un 6-3 üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçtan sonra açıklama yapan İst.Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal, "Maç çok sıcak bir havada oynandı. Çok daha farklı kazanabileceğimiz maçtı fakat 38. dakikada Metin'in sakatlanmasından sonra takımımın moral-motivasyonu düştü. İkinci yarı bu sıkıntıları da atlatarak başlayan futbolcularımız haklı bir galibiyetle dönmemizi sağladı. Hepsine teşekkür eder, başarıların devamını dilerim" dedi.

Sıcak bir havada oynanan maçta su molası verildi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hocam başarılar tebrikler

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...