Cuma, Nisan 18, 2008

Ümraniye'nin gururu Dudulluspor


Dudulluspor’un en başarılı sezonu
2001-2002 sezonundan sonra tarihinde altyapı olarak, iki takımı ile Ümraniye'yi temsil eden Dudulluspor, çalışmalarına akademisyen hocalar ile devam ediyor. Bu sezon A Takım olarak Süper Amatör Ligde rakiplerine göre, kısıtlı bütçesine rağmen şampiyonluk kovalarken, B Genç (14-16 yaş) ve Yıldız Takımı (12-14 yaş), guruplarında Şampiyon olup, Ümraniye’yi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştı.

Yıldız takım ilk turu geçti.
Yeşil-Beyazlılar Sakarya düzenlenen 1. kademe maçlarından Fenerbahçeyi 1-0 Düzce Gümüşovayı 4-0 yenip, Bolusor ile 1-1 berabere kalarak, Türkiye’de 24 takım arasına girdi. 2. kademe maçları için Balıkesir Erdemit’e ekonomik olarak, çok zor şartlarda giden Dudulluspor, burada güçlü rakiplerle karşılaştı. Bursa İnegöl’e 4-0 Vestel Manisaspor’a 1-0 yenilerek dörtlü final şansını kaybetti. Her türlü zorluk ve maddi imkansızlığa rağmen Dudulluspor’a tebrikler yağıyor.

B Genç Takım, Kırklareli yolcusu
B Genç (14-16 yaş) Takımı ise Türkiye Şampiyonasında Ümraniye’yi Kırklareli’nde yapılacak olan maçlarda temsil edecek. 24-25-26 Nisan 2008 tarihlerinde, oynanacak olan maçlarda Dudulluspor’un rakipleri de belli oldu. Duduluspor 2. kademeye kalmak için İstanbul Orhantepe Gençlergücü, Kocaelispor ve Sakarya Demirspor ile mücadele edecek.

Destek aranıyor
Kulüp yöneticileri, ulaşım ve konaklama konusunda destek beklediklerini, şu ana kadar Dudulu esnafı dışında, hak ettikleri desteğin kendilerine verilmediğinden dolayı, üzgün olduklarını ifade ediyorlar. Dudulluspor’un başarısının, Ümraniye’nin başarısı anlamına geldiğini, bunun için yerel yönetimden de, desteklerinin artarak devam etmesini bekliyorlar.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.