Pazar, Nisan 27, 2008

Bayrampaşa'nın 'demir' gibi miniminikleri


İstanbul Miniminikler Ligi’nde Bayrampaşa Demirspor, Bayrampaşa derbisinde Teraziderespor’u 4-2 yendi. Seyit Ateş Stadı’nda oynanan maça Demirspor 1. Furkan, 2. Deniz. 3 Burhan, 4. Harun, 5 Kenan, 6 Mehmet, 7 Onur. 8. Kemalettin tertibiyle çıkarken Burak, Hakan, Koray, Halit, Çağlayan ve Semih yedekte bekledi.
İlk yarı baskılı oynayan Demirspor davreyi Onur ve Harun’un golleriyle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarının başında Yeşil-Kırmızılılar Harun’la farkı üçe çıkardı. Daha sonra ceza sahası içinde oluşan karambolde Demirspor topu kendi ağlarına gönderdi: 3-1. Ancak sonlara doğru Demirspor bir gol daha buldu ve maçtan 4-1 galip ayrıldı. Bayrampaşa Demirspor böylece grubunda 3’te 3 yaptı. Maçtan sonra futbolcular büyük sevinç yaşadı.
Demirspor’un miniminiklerini çalıştıran iki kardeş antrenör, Gökhan ve Serkan Aydeniz, “Amatör kümelerde 5 yıl içinde Türk futboluna birçok yıldız kazandıracağız dediler. Aydeniz kardeşlerin yetiştirdiği önemli oyuncular arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da Hüseyin Öztürk ve Tolunay Baltürk’le Tepecik Belediyespor’da Turgay Baltürk yer alıyor. Başarılı antrenörler, “İki yıl içinde Türk futboluna 3 yeni yıldız kazandırdık ve daha niceleri de sırada” dediler.

Amatör futbolun iki emektar antrenörü, Gökhan ve Serkan Aydeniz kardeşler, geleceğin yıldızlarını yetiştiriyorlar.

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.