Cuma, Nisan 25, 2008

Küçükpazarspor finalist

KÜÇÜKPAZARSPOR: 3 KARASUSPOR: 1

HABER-YORUM: RECEP ŞEKER
3. Lig'e Terfi maçları Bursa grubunda İstanbul temsilcisi Küçükpazarspor, Sakarya şampiyonu Karasuspor'u 3-1 yendi ve Hereke Yıldızspor'u aynı skorla geçen Ümraniyespor'un finaldeki rakibi oldu.
Öncelikle şunu söyleyeyim. İnegöl'deki iki sahayı da gördükten sonra Gemlik Stadı'nda top oynatmak cinayet. Final maçı da Gemlik'te oynanacak. Yerel ASKF sanırım iki İstanbul takımının finale çıkacağını tahmin ettiği için en yakın olan Gemlik'i seçti. Orhangazi daha yakın malum ama onların 3. ligde iki takımı var saha müsait olmayabilirdi.

Maça Küçükpazar golle başladı. Orta sahadan kaleye şişirilen top kalecinin kucağına gitti derken, geri geri giden kaleci çime takıldı ve sırtüstü yere düştü, top da filelere gitti. Yine Karasu baskın oynuyorken ceza sahası köşesinde rastgele yapılan vuruşta top ikinci defa filelere gitti. Ne golü atan ne de yiyen bir şey anlayamadı.

Şok iki gole rağmen Karasu hiç pes etmedi, Küçükpazar da kontrataklarla gol aradı. 65. dakikada da bu sefer Küçükpazar kalecisi ceza sahası dışından çok da sert olmayan vuruşun kapattığı köşeden filelere gitmesini engelleyemedi: 1-2.
Golün ardından Küçükpazar ceza sahasında kaleci, topu kendinden kurtaran rakip forvetin ayaklarını yerden kesti ama benim kanaatim hakem penaltı çalmaya cesaret edemedi. Bu pozisyondan sonra Karasu yedek kulubesi zor zaptedildi. Maç Karasuspor'un baskısı, Küçükpazarın kontrataklarıyla devam ederken uzatma dakikalarında Küçükpazar'ın 3. golü geldi ve skor belli oldu : 3-1

Yıldız Kutusu: Sakarya Yenigün ve www.spor54.com

FOTOĞRAFLAR: RECEP ŞEKER

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sizin de söylediğiniz gibi kaleci adamın ayağını yerden kesio net penaltı hakem vermio nası cesaret edemez ya biz buraya emeklerimizle geldik rakipleri eğlendirmeye gelmedik bir senenin emeğini bir düdükle yemiştir eğer istanbul takımlarına ayrıcalık tanıncaksa biz bosuna gelmiyelim maclara bu hata federasyonun ayıbıdır...

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.