Cumartesi, Nisan 26, 2008

Ümraniyespor'un yıldızı parladı

Ümraniye'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Ahmet Yeşiltaş, galibiyetin mimarlarındandı. (Foto: Bizim Kocaeli Gazetesi)

ÜMRANİYESPOR: 3 HEREKE YILDIZSPOR: 1

3. Lig'e terfi maçları ilk kademe Bursa Grubu'nda Ümraniyespor, Kocaeli temsilcisi Hereke Yıldızspor'u 3-1 yenerek finale yükseldi. Kırmızı-Beyazlılar üst üste 4. yıl terfilerde ilk kademenin finaline yükseldi. Önceki 3 denemede sırasıyla Körfez Belediye, Tepecik ve Tuzla engellerine takılan Ümraniyespor bu kez şeytanın bacağını kırma amacında.

İnegöl'de oynanan maçta, genç bir kadroya sahip olan Hereke Yıldızspor 41. dakikada Erkin'in golüyle öne geçse de 43'te Mustafa Ümraniyespor adına dengeyi sağladı ve ilk yarının sonucunu belirledi: 1-1.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Ümraniyespor etkili oyunuyla Hereke Yıldız karşısında galibiyete uzanmakta zorlanmadı. 48. dakikada Turgay, Ümraniyespor'u 2-1 öne geçirdi. 62. dakikada Turgay bir kez daha sahneye çıktı ve müsabakanın sonucunu tayin etti.
Ümraniye-Küçükpazar final maçı pazar günü Gemlik'te oynanacak.
STAT: İnegöl Dış
HAKEMLER: Hüseyin Altındaş ***, Bülent Öztürk ***, Serdar Özdemir ***
ÜMRANİYESPOR: Ergün ***, Ömer ***, Mustafa ***, Turgay *** (Serhat ***), Mustafa Alınmaz ***, Onur ***, Ertuğrul ***, Ahmet ***, Ömer ***, Burak *** (Orhan ***), Kaan *** (Cem ***)
HEREKE YILDIZ: Çağlar ***, Sercan ***, Hakan ***, Tayfun ***, Harun ***, Raşit ***, Serhat ***, Sercan ***, Sefa ***, Erkin ***, Celal *** (Mehmet ***)
GOLLER: Ercan (Dk. 41), Mustafa (Dk. 43), Turgay (Dk. 48 ve 62)

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...