Pazar, Nisan 20, 2008

İst. Bafra'dan yola devam

İST. BAFRA AG: 1 GÖKTÜRKSPOR AG: 0

İstanbul A Gençler 2. Küme 14. Grup'ta oynanan maçta lider İstanbul Bafraspor, Kemerburgaz temsilcisi Göktürkspor'u 1-0 mağlup etti.
Maça hızlı başlayan lider Bafraspor ilk dakikalardaki hücümlarından sonuç çıkartamadı. İlerleyen dakikalarda da bulunan net pozisyonları Aykut ve Nazif kolay harcayınca istenen gol bir türlü gelmedi. Maçta bir türlü istediğini bulamayan ev sahibi, ilk yarıda gol atamayınca soyunma odasına beraberlikle gitmek zorunda kaldı.
İkinci yarıda da etkili ataklarını sürdüren Bayrampaşa temsilcisi İstanbul Bafraspor, sağlı sollu yaptığı hücumlarla etkili oldu ancak bir türlü Göktürkspor kalecisini geçemedi. Liderliğini bırakmak istemeyen Bafraspor'da 70. dakikasında gelişen ani Göktürkspor atağında yürekler bir anda ağza geldi. Sağ taraftan yapılan ortaya kimse dokunamayınca Göktürkspor net bir gol pozisyonundan faydalanamamış oldu.
Baskısını sürdürmeye devam eden İst.Bafra beklediği gole maçın 75. dakikasında ulaştı: Birol'un topuyla buluşan takımın golcü ismi Aykut şık bir vuruşla topu kalecinin yanından ağlarla buluşturdu: 1-0.
Bu dakikadan sonra daha temkinli oynayan lider Bafraspor, Göktürk'ün hücumlarına geçit vermeyince evsahibi takım maçtan üç puanla ayrılmasını bildi.



Maçtan sonra bir açıklama yapan İstanbul Bafraspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Mustafa Ünal, "Geçen hafta da söylemiştim bundan sonraki maçlarımızın zor geçeceğini, nitekim bu maçın da zor geçeceği belliydi. Futbolcularım bir türlü istenen golü bulamayınca bir anda strese girdiler. Sonuçta galip gelmek güzel şey ve bunu başardığımız için de son derece memnunuz. Maçtan sonra soyunma odamıza kadar gelerek bizleri tebrik eden Göktürkspor kaptanı ve 8 numaralı oyuncusuna da bu centilmenliklerinden dolayı tebrik ederim" dedi.

Gruptaki diğer sonuçlar şöyle:
Kemerburgazspor: 1 Fatih Vatan Lisesi: 0
Özmuratspor: 1 Kartaltepespor: 5

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.