Perşembe, Nisan 24, 2008

10 kişilik Ödemiş kolay tur atladı


ÖDEMİŞ BLD.SPOR: 2 BOZÜYÜK VİTRASPOR: 0

Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Eser Birinci, Murat Şener, Mustafa Sarsılmaz
Vitraspor: Ali, Serdar, Abdülkadir, Ömer, İbrahim, Ahmet, Semih(Mesut 64’), Nihat, Orhan, İsmail, Zeki(Fatih 74’)
Ödemiş Belediyespor: Tamer, Turgay, Sedat, Erol, Oktay, Ercan, Ersin, Mahmut (Ervis 82’), Zafer (Faruk 44’), Ömer, Serkan ( Necip 82’)
Kırmızı Kart: Turgay 28’(Ödemiş Belediyespor)
Sarı Kartlar: Ercan, Ersin, Ervis(Ödemiş) / Ali, Ömer, Fatih (Vitraspor)Goller: Serkan dk.53, Abdülkadir(K.K.) dk.76

HABER-FOTO: BAŞAR UÇAR
3.lige terfi maçlarında 1.kademe Eskişehir B Grubunda yer alan Ödemiş Belediyespor zorlu süreçteki ilk maçında gülen taraf oldu ve 3. lig umudunu sürdürdü. Maç boyunca çok üstün bir futbol oynayan kırmızı-lacivertliler farklı kazanabilecekleri karşılaşmadan sadece 2 golle ayrıldılar. Maçın ilk onbeş dakikasında 5 tane yüzde yüzlük gol fırsatından Serkan, Ersin, Zafer ve Ömer ile yararlanamayan 'Efe', 28’de Turgay’ın hakeme şiddetli itirazdan dolayı direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesiyle şoka girdi. 10 kişi kalan rakibine karşı üstünlük kurmaya çalışan Vitraspor bunu başaramadı ve ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıda tecrübesi ve kalitesiyle Ödemiş takımı her an golü bulacağının izlenimini veriyordu. 53. dakikada sol kanatta topla buluşan takımın dinamosu Ersin ceza alanında son çizgiye indi, rakibinden sıyrıldı altıpas içindeki Ömer’e çıkardı. Ömer topa iyi vuramadı ancak Vitraspor kalecisi Ali elinden kaçırınca arka direkte bekleyen Serkan’a sadece dokunmak kaldı.(0-1)
Golün ardından daha sakin bir oyunu tercih eden İzmir ekibi ikinci tur maçını düşünerek kendini fazla yormadı. 76’da sahanın en çalışkan ismi Ersin Özdemir topla bu kez sağ kanattan ceza alanına girdi ve bekletmeden vurdu. Ancak top Vitra’lı defans oyuncusu Abdülkadir’e çarparak ikinci kez Vitraspor ağlarına gitti.(0-2)
Son dakikalarda iyice dağılan Vitraspor fark yemekten zor kurtuldu ve maç Ödemiş’in üstünlüğü ile sonlandı. Maç sonrası futbolcular sevincini taraftar ve yönetimle paylaştı. Maçı Ödemiş’ten gelen 30 kadar taraftar izledi. Eskişehir’deki Ödemişliler de tribündeki yerlerini aldılar.

Rakip Silivri
Öte yandan B grubunun diğer maçında Silivri, Somaspor’u eze eze yendi ve ikinci turda Ödemiş Belediyespor’un rakibi oldu. Silivrispor gerçekten yetenekli ve disiplinli ekibi ile Ödemiş’i 2. turda zorlayacak gibi görünüyor. Bugün saat 16:00’da Eskişehir Necdet Yıldırım Spor Tesislerinde başlayacak karşılaşma öncesi Ödemiş’te Turgay dışında eksik yok.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...