Pazartesi, Ekim 20, 2025

Tuzla 1954 Spor gol oldu yağdı



İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta Tuzla 1954 Spor deplasmanda Paşabahçespor'u 9-0 yenerken haftanın en çarpıcı sonucuna imza attı.

Paşabahçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün oyun sergileyen mavi beyazlı ekip 9 ve 26'da Halil İbrahim Yondemir, 43 ve 64'te Samet Karap, 47 ve 49'da Osman Karaman, 67 ve 84'te Oğuz Gönen, 75'te Muhammed Kılıçaslan ile goller buldu.

Reha Rakıcı yönetiminde Tuzlaspor alt yapısından yetişen gençlerle tecrübeli isimlerin harmanlandığı bir kadro kuran Tuzla 1954 Spor ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçla iddiasını ortaya koydu.

Tuzla 1954 Spor 3 maçta 6 puana ulaşırken tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Paşabahçespor 1 puanda kaldı.

Haber: Efkan Bucak




Hiç yorum yok:

Merterspor Muhittin Şenocak'a emanet

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Merterspor'da teknik direktörlük görevine Muhittin Şenocak getirildi.