Beşiktaş ilçesi amatör kulüpleri FIFA standartlarında bir tesise kavuşuyor. Çilekli'de bulunan Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü Tesisleri'nde sona yaklaşıldı.
İlçenin yükünü taşıyan tek stat olan İsmet İnönü Tesisleri geçen sezon sezon bozukluğu nedeniyle bakıma alınmıştı. Bu vesileyle statta adeta her şey A'dan Z'ye yenilenirken geçtiğimiz günlerde FIFA onayı alındı ve çim halı serim işlemi başladı.
Beşiktaş Kulüpler Birliği Başkanı Suat Üzümcü, Çilekli'nin yepyeni bir çehreye büründüğünü, saha dışında tribünler, skorbord, soyunma odası, hakem girişinde de revizyonlar yapıldığını belirtti.
Üzümcü yaptığı açıklamada "Birlik olarak öncelikle İBB Başkan Vekili Sayın Nuri Arslan, Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Sayın Rasim Şişman ve CHP Beşiktaş İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Arslan'a çok teşekkür ederiz. Sayelerinde bu süreç hızlı bir şekilde çözümlendi. Tüm Beşiktaş kulüpleri İsmet İnönü tesislerinde yeniden sahaya çıkmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.
Haber: Efkan Bucak


Hiç yorum yok:
Yorum Gönder