Salı, Mayıs 07, 2024

İFA-Gebze maçında heyecan var, gol yoktu



Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta İFA sahasında Gebzespor'la 0-0 berabere kaldı. Dördüncü sıradaki İstanbul ekibi böylece statü gereği doğrudan küme düşmekten kurtulurken rakibini şampiyonluk umutlarını tüketti.



Halkalı'daki İFA Stadı tribünleri tıklım tıklım dolarken yoğun ilgi nedeniyle içeri alınamayan taraftarlar olduğu görüldü. Gebzespor taraftarları da takımlarını bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmadılar.

Karşılaşma genel olarak dengede geçti. İFA ilk yarıda Doğukan'la önemli bir fırsattan faydalanamadı. Gebzespor ikinci yarıda çok net bir pozisyonda golü bulamadı. İFA ikinci yarıda Enes ve Mahsum'un hızlı atakları ile sonuca gitmeye çalışsa da Gebzespor savunması ve kalecisi günündeydi. 90'da Enes'i düşüren Gebzesporlu Selim son adam olduğu için kırmızı kart gördü. Frikiği kullanan Yusuf Öcek kaleciyi geçemedi. Maç 0-0 bitti.



Feriköyspor'un sürpriz bir şekilde Uzunköprüspor'a 1-0 yenilmesiyle, rakibiyle arasındaki puan farkını 3'e çıkaran İFA, ikili averajda üstün olduğu için (1-2, 2-0) doğrudan düşmekten  kurtuldu. Kırmızı-Yeşilliler son hafta, 2 puan önündeki Taçspor'u da geçebilirse doğrudan kümede kalacak yoksa, Dikilitaşspor-Sultangazispor karşılaşmasının galibi ile baraj maçı yapacak.

Gebzespor ise bu sonuçla matematiksel olarak şampiyonluk umutlarını kaybetti.

Haber: Erdem Sağolan

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.