Cuma, Haziran 17, 2016

Şampiyon kupasını aldı


Beykoz ilçesinin futbola adeta doyduğu anlara sahne olan ve hem bir çok eski futbolcu ile hali hazırda futbol oynayan oyuncuların aynı sahada yer aldıkları Soğuksuspor Geleneksel Muzaffer Hamza Turnuvası sona erdi.

Işıklı Çeşme, Star, Vapur Tayfa, Vururoğulları, Dede Center, Mahmut Şevket Paşa, Alibahadır, Ayyıldız, Yeşil Giresun, Esintiler, Hallederiz, Çavuşbaşı ekiplerinden oluşan 12 takımın 6'şar lı gruplarda mücadele ederek başladığı turnuvada, finale adını yazdırmayı başaran Çavuşbaşı ve Hallederiz takımları olmuştu.

16.06.2016 Perşembe günü oynanan müsabakada Çavuşbaşı, rakibi Hallederiz karşısında üstün bir oyun sergilerken, karşılaşmadan da 4-1 lik skorla galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.

Çavuşbaşı, bir yandan şampiyonluk sevincini yaşarken diğer bir yandan da golcü oyuncu İsmail'in, turnuvada Vururoğulları takımından Ali Kemal ile 15'er golle gol krallığını paylaşmasının da sevincini yaşadı.

Turnuvaya semtin önemli isimleri de ilgi gösterirken, En centilmen takım seçilen Starspora kupasını Beykozspor altyapısından Mehmet Şahin verdi. Gol Krallığını paylaşan Vururoğulları takımı oyuncusu Ali Kemal ve Çavuşbaşısporlu İsmail'e ise kupalarını Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur takdim etti.

Turnuvayı 2.lik le noktalayan Hallederiz takımına kupasını, Çavuşbaşı Spor Kulübü Başkanı Yaşar Şahin verirken, Şampiyon takım Çavuşbaşı kupasını Soğuksu Spor Kulübü Başkanı Muammer Aydınoğlu'nun elinden aldı.

HABER:MİTHAT ÜLKER






Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...