Çarşamba, Haziran 01, 2016

Haznedarspor büyük sınava hazır


Türkiye U16 Şampiyonası'nda Tekirdağ grup merkezinde yer alan Haznedarspor tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kafile  yarın yola çıkacak.

Burada B Grubu'nda yer alan Haznedarspor ilk olarak yarın (2 Haziran) Çorlu Şehir Stadı'nda saat 18.00'de Edirne DSİ ile karşılaşacak. Mavi-Beyazlılar galip gelir veya berabere kalırsa Karamürsel İdman Yurdu ile cumartesi günü grup birinciliği için karşılaşacak. Mağlubiyet halindeyse Güngören ekibi Karamürsel İdman Yurdu ile cuma günü karşılaşacak.

Haznedarspor Teknik Direktörü Taşdan Görler morallerinin çok yüksel olduğunu, güçlü bir grupta olmalarına rağmen takımına güvendiğini ve hedeflerinin grup şampiyonluğu olduğunu kaydetti.

Tekirdağ Grup Merkezi'nde A Grubu'ndaysa Öz Alibeyköyspor, Lüleburgazspor ve Kocaeli Kullarspo yer aldı. Bu grupta yarın 16.00'da Öz Alibeyköyspor-Lüleburgazspor maçı oynanacak.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.