Perşembe, Haziran 16, 2016

Yeni Ufukspor, Etilerspor'un ihracını isteyecek



İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta ikinci sırada bulunan Etilerspor, Sargöl Birlikspor maçından sonra Yeni Ufukspor karşılaşmasına da eksik geldi ve maç oynanmadı.

Ligin son haftasında Yeşilova Kemal Aktaş Sahası'nda grup üçüncüsü 27 puanlı Yeni Ufukspor ve 35 puanlı grup ikincisi Etilerspor takımları karşı karşıya geleceklerdi.

Hakem Etiler'in esamisini kabul etmedi
Misafir takım Etilerspor 9 kişilik isim listesini Tuna Köse, Emrah Çapar ve M.Yunus Kocağa hakem üçlüsüne sundu. Karşılaşmanın hakem üçlüsü sahaya çıkarak misafir takımdan her hangi oyuncu bulunmadığını belirterek verilen esami listesini kabul etmedi. Daha sonra ev sahibi Yeni Ufukspor Takımı esami listesini ve lisanlarını alarak futbolcu kontrolünü yaptı. Maçı tatil ettiğini maçla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu vereceğini söyledi.

Yeni Ufukspor Kulüp Başkanı Nusret Öksüz "Bugün ligin son haftasında kendi sahamızda Etilerspor ile karşılaşmak için geldik. Etilerspor takımı sadece hocası gelmiş ve 9 kişilik isim listesi sunmuştur karşılaşmanın hakemleri rakibin hiçbir futbolcusu bulanmaması dolaysıyla isim listesini kabul etmedi ve bizim isim listesini alarak kontrol yaptı ve maçı tatil etti.
Bugünkü rakibimiz daha önce kendi sahasında İstanbul Trabzonspor maçında olay çıkarmış ve maç yarıda kalması sonucu hükmen yenilgi almıştır. Etilerspor geçen hafta da Sarıgöl Birlikspor takımına karşı da mazeret bildirmeksizin sahaya çıkmamıştır. Bugünde Etilerspor takımı bizimle oynayacağı maça mazeret bildirmeksizin sahaya çıkmadı.
Futbol müsabaka talimatına göre iki defa maçlara mazeret bildirmeksizin sahaya çıkmayan takımların hükmen yenilmesine ve hükmen yenilen takımlar ligden ihraç olur talimatının esasen uygulanması gerektiğini ve arka sırasında bulunan kulübümüz Yeni Ufukspor takımızın ikinci takım olarak 1. Amatör Lig'e çıkması gerektiğini ve bu talimatın uygulanacağına inanıyoruz" dedi.

HABER:Yılmaz AKTEPE








1 yorum:

Sarıgöl birlik spor dedi ki...

Değerli yeni ufukspor camia si etiler spor bizim maçımiz olan Sarıgöl birlik spor etiler spor müsabakasina 9 kişi geldi 9 kişi de ordaydı havanın sıcak olması nedeniyle karşılıklı konuşarak maçımiz oynanmadi lig den iheqc edilmesi gerektiren bir durum olmadigini bildirir etiler spor şampiyonluğunu kutlarız

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...