Salı, Haziran 14, 2016

Büyük Ümitlerspor'a GOP Bağlarbaşıspor darbesi


İstanbul 2. Amatör Lig 12. Grup'ta oynanan Gaziosmanpaşa derbisinde GOP Bağlarbaşıspor, sahasında konuk ettiği Büyük Ümitler ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmada 6 golün yanında ikisi ev sahibi ekip, biri de konuk ekipten olmak üzere 3 kırmızı kart çıktı.

Büyük Ümitlerspor'a 1. Amatör Lig'e çıkması için 3 puan gerekiyordu. Alınan 1 puanla umutlarını haftaya taşıyan Büyük Ümitlerspor, son hafta ligden çekilen Çağrım Marmaraspor karşısında hükmen galip gelerek 3 puan alacak ve puanını 39 yapacak. 2 puan önde bulunan Şehreminispor ise lider Abidei Hürriyet ile karşılaşacak. İkili averajı iyi olan Büyük Ümitlerspor'un gruptan çıkabilmesi için rakibinin berabere veya yenilmesi yeterli olacak. 

GOP Bağlarbaşıspor üstünlüğünü koruyamadı
Gazi Mahallesi Stadı'nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip daha atak başladı ve 5. dakikada Fehmi ile golünü buldu. Tecrübeli futbolculardan oluşan GOP Bağlarbaşıspor 12. dakikada genç Engin'le durumu 1-1 yaptı. 


İlk yarıda karşılıklı ataklar vardı ancak başka gol olmadı ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. 

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi 49. dakikada Nuri'nin penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Bu gole Büyük Ümitlerspor 60. dakikada Aykut'la cevap verdi. Doğan kendi kalesine attığı golle Bağlarbaşıspor’u 3-2 öne geçirdi. 

Mücadelede son noktayı ise Büyük Ümitlerspor'dan Sedat koydu ve karşılaşma 3-3 berabere sonuçlandı. 

Karşılaşma sonrası sahada istenmeyen olaylar vardı ancak kısa zamanda önlendi.

HABER-FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN









Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...