Perşembe, Haziran 02, 2016

60 takıma şehitlerimizin ismi verilecek


Samsun'da amatör spor kulübünce düzenlenen futbol turnuvasına katılan tüm takımlar, şehitlerin adını taşıyacak.
      
Fatih Spor Kulübünce düzenlenen "Şehitlere Saygı Turnuvası", 5 Haziran'da başlayacak. Kulüp Başkanı Ali Anıl, şehit ailelerinin katılımıyla tesislerinde
 düzenlenen tanıtım toplantısında, turnuvaya 60 takımın katılacağını söyledi.      

Kazanan şehidin ailesine umre
Takımların formalarında şehitlerin adının bulunacağını belirten Anıl, "Samsunlu şehitleri yad etmek için turnuva düzenledik. 60 takım da şehitlerin adını taşıyacak. Turnuva sonunda birinci takım hangi şehidin adını taşıyorsa, o şehidin anne ve babasını umreye gönderecek. Ayrıca turnuvadan elde edilecek gelirle, 10 şehit kardeşinin eğitim hayatı boyunca tüm masrafları karşılanacak."
 dedi.

Hakkari'de 2010'daki terör saldırısında şehit düşen Selman Özay'ın babası Rahim Özay da şehitler adına turnuva düzenlenmesinin kendilerini hem gururlandırdığını hem de üzdüğünü dile getirdi.      

Samsunspor ve Fenerbahçe'de forma giyen eski futbolcu Celil Sağır ise kendisinin de şehit yakını olduğunu bildirdi. Eski futbolcuların turnuvaya destek vereceğini bildiren Sağır, turnuva öncesinde "şöhretler karması" oluşturarak maç yapacaklarını kaydetti.      

Kaynak: www.karar.com

Hiç yorum yok:

Pendik Güllübağlar 'yedi' bitirdi

İstanbul 2. Amatör Lig 19. Grup'ta Pendik Güllübağlarspor sahasında Ümraniye Hekimbaşıspor'u 7-1 yenerek lider İyi Gençlikspor'u...