Pazartesi, Aralık 22, 2014

ZARA EKİNLİSPOR FARKI AÇTI


Süper Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden Zara Ekinlispor, Kocamustafapaşa’yı evinde konuk etti. İlk yarısı 2-0 biten karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-0 kazandı.

Karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi ekip Zara Ekinlispor’dan Samet karşılaşmanın 5.Dakikasında ceza sahası dışından attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi ekip yaptığı ataklarla birçok gol pozisyonuna girdi. Ev sahibi ekip bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamadı. Karşılaşmanın 30. Dakikasında Mehmet sol taraftan son çizgiye inerek ceza sahası içerisine topu ortalardı. Ceza sahası içinde savunma topu uzaklaştırmak istedi ancak top Emre Aygen’in önünde kaldı. Emre müsait pozisyonda olan Remzi’ye pasını verdi. Remzi sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek durumu 2-0’a getiren golü kaydetti.

İlk yarının geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmayınca soyunma odasına ev sahibi ekip Zara Ekinlispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıya konuk ekip Kocamustafapaşa’nın vuruşu ile başlanırken, Zara Ekinlispor ilk yarıdaki üstünlüğünü ikinci yarıda da devam ettirdi. Karşılaşmanın 55.Dakikasında Zara Ekinlispor sağ taraftan Vahap ile korner kullandı. Vahap’ın ortasına iyi yükselen Uğur’un kafa vuruşunda top ağlarla buluştu.

Mücadelenin 69.Dakikasında gelişen Zara Ekinlispor atağında Remzi boş durumda olan Emre’ye pasını verdi. Emre yerden bir vuruşla topu kalecinin bacak arasından ağlarla buluşturarak karşılaşmanın skorunu tahin eden golü kaydetti.

Karşılaşmayı Zara Ekinlispor Yöneticileri, Sultangazispor Kulübü Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz, Sultangazispor Yönetim Kurulu Üyesi Necip Saymaz ve çok sayıda futbolsever yakından takip etti.

HABER: MUSTAFA YILMAZ








Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.