Pazar, Aralık 21, 2014

YAĞMURDA KAZANAN İSTANBUL KASTAMONUSPOR OLDU

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta son dönemde üst üste aldığı sonuçlarla zirve yarışına ortak olan İstanbul Kastamonuspor, düşme hattı içinden uzaklaşmak isteyen Hasköy'u Namık Sevik Stadında konuk etti.  




Yağan şiddetli yağmurda oynanan müsabakayı İstanbul Kastamonuspor 3-2 kazanarak üst üste 3. maçını kazanıp puanını da 30 yaparak ligde 4.sırada yülseldi.


Serhat Tan , Cengiz Ateş ve Serdar İlte hakem triosunun yönettiği mücadele yoğun yağan yağmur altında ve kayganlaşan bir zeminde oynandı. Namık Sevik Stadı'nda oynanan mücadelede, konuk takım Hasköyspor 20. dakikada Mahmut'un golüyle öne geçerken, İstanbul Kastamonuspor Zülküf ile 26. dakikada attığı golle beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1'lik skorla sona erdi.



Karşılaşmanın ikinci yarısında Hasköy kalesinde büyük bir baskı kuran İstanbul Kastamonuspor 2.golü bulmak için konuk takım Hasköy'u  adeta sahasına hapsetti. 65.Dakikada sol taraftan Hakan'in içeriye kestiği ortada  arka direkte Muhammet Çetin'in çektiği şut, önce direğe çarptı, sonra da ağlara gitti.2-1.


Özellikle 2.golü bulduktan sonra İstanbul Kastamonuspor'da Zülküf, Muhammet Balcı, Muhammed Çetin kaçırdıkları gollerle saç baş yoldurdu. Hasköy ilk golden
sonra net fırsatını 72.Dakikada Mahmut ceza alanı içinde topla buluştuğunda vuruşunu yaptı kaleci Ali Osman'dan döndü. 88.Dakikada Hasköy yarı alanında topu alan Zülküf pasını Muhammet Çetin'e verdi. Bu oyuncunun pasında oyuna sonradan dahil olan Ufuk penaltı noktasından yaptığı vuruşta  top ağlarla buluştu.3-1.


Uzatma anlarının son dakikasında İstanbul Kastamonuspor ceza alanı içine yapılan ortada Mahmut'un yerıne oyuna giren Can attığı golle Hasköy adına skoru 3-2 getirdi. Hakem Serhat Tan'in son düdüğü ile İstanbul Kastamonuspor çok kritik bir üç puanı almayı başardı. Hasköy ise Reşitpaşa'nın kazanması ile birlikte düşme korkusunu ensesinde hissetti.



16. Haftaya 30 puanla dördüncü sırada giren İstanbul Kastamonuspor son sıradaki Gümüşsuyu ile deplasmanda karşılaşırken,  15 puanlı Hasköy ise 13 puanlı Öz Alibeyköyspor evinde ağırlayacak.




STAT:
Namık Sevik
HAKEMLER: Serhat Tan, Cengiz Ateş, Serdar İlte
İSTANBUL KASTAMONUSPOR: Ali Osman, Aykut (85.Dk.Fatih), Hakan, Özcan, Hamza, İhsan Can, Muhammet Çetin, Engin (60.Dk.Muhammet Balcı),
Emre Yatan (67.Dk. Ufuk), Ergin, Zülküf
TEKNİK DİREKTÖR: Ozan Karakiraz
HASKÖY: Cem, Mert, Yiğitcan, Aşkın, Erdi, İrfan, Mahmut (86.Dk.Can), Aziz (77.Dk.İsmail) , Öner, Aytaç (63.Dk.Oğulcan), Emir
TEKNİK DİREKTÖR: Şaban Ulusoy
GOLLER: 26.Dk.Zülküf, 65.Dk.Muhammet Çetin, 88.Dk.Ufuk / 20.Dk.Mahmut, 90+3.Dk.Can



























HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK





 

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.