Cuma, Aralık 19, 2014

VEFA TAKVİYE PEŞİNDE


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup Lideri Vefa, ikinci transfer döneminde kadrosuna takviye yapacak.

Vefa Spor Kulübü Başkanı Mesut Gülbaran yaptığı açıklamada, ligde 15 maçlık süreyi tam istedikleri şekilde geçirmediklerini, Vefa’nın şuanda açık ara lider olması ve Play-Off grubunu garantilemesi gerektiğini söyledi.


5 oyuncu alacaklar
Bölgesel Amatör Lige yükselmek için transfer döneminde kadrolarına takviye yapacaklarını belirten Gülbaran, "Hedefimize ulaşabilmek için 2 savunma, 2 orta saha, ve 1 de forvet olmak üzere 5 oyuncu transferi yapacağız" dedi.

Gülbaran görüşmelere başladı
Vefa’nın futbolcularına verdiği sözü günü güne tuttuğunu da hatırlatan Gülbaran, transfer görüşmelerine başladıklarını söyledi. "3.Ligden 5 futbolcu ile görüştüm ancak istedikleri fiyatlar dudak uçurtacak cinsten. Takımımız lig sonunda ilk 2 takım arasında olacak. Aksini düşünmüyorum bile, Play-Off grubunda oynanacak 15 maçı da en iyi şekilde geçip geçen yıl şanssız şekilde düştüğümüz yere geri dönmek adına bilhassa bu sezon Bölgesel Amatör Ligde görev yapmış olan ve teklifimizi kabul edecek futbolcularla takıma takviye yapacağım. Bu sezon Bölgesel Amatör Lige çıkmamız lazım. Bütün hesaplarımız bu yönde" diye konuştu.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.