Perşembe, Aralık 18, 2014

SİLİVRİ ESNAFI TAKIMINA SAHİP ÇIKMIYOR

Evet, sezon başından beri süre gelen sıkıntıları artık herkes biliyor. Kimileri “düzeltmek için uğraşıyoruz” diyorlar kimileri de “hiç biri uğraş verilmiyor” diyor. 



Tabii ki şu bir gerçek olan ise sezon başından beri kulüpte soğuk rüzgârların estiğidir. Hele birde geçen hafta takımdan ayrılan kaleci Yılmaz'ın yaptığı açıklamalar aile içinde olan sorunları gazeteye yansıtması bana göre hiç etik değildi. 

Demek ki bu kadar çok sorun var kulüp içinde bilinen ve bilinmeyen. Lakin keşke Yılmaz kardeşim bildiklerini kendine saklasaydı. Bunu yayınlayan gazeteci arkadaşım Engin Akın’a bir şey diyemem çünkü gazetecinin işi bu o da işinin gereğini yapmış. 

Evet, kulüp içindeki bu kuvvetli soğuk rüzgârların içinde takımda iklimi çok soğuk olan Erzurum deplasmanına gitti. Çok soğuk bir havada bence sıcak duygularla mücadele ettiler.

Maçın genelinde biz daha iyiydik, eğer hücumda biraz daha etkili olsak çok rahat bir maç kazanabilirdik. Her zaman olduğu gibi duran toptan yediğimiz bir golle hiç hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. 

Bu hafta Erzinspor ile içerde oynayacağız. İlk devrenin son maçı bence kesin kazanmamız gereken bir maç kazanırsak hem devreye moralli gireceğiz hem de üst taraftan kopmayacağız. Her zaman söylediğim gibi ben çocuklara inanıyorum Allah’ın izniyle bu maçtan 3 puanla ayrılacaklar.

Bir de geçen yazılarımda da değinmek istediğim ve fırsat bulamadığım bir konuya değinmek istiyorum. 

Hep yönetimin üstüne gidiyoruz sıkıntılarla ilgili, tamam sıkıntılar var, yönetim yeterince çözebiliyor mu bana ve herkese göre de çözemiyor. Peki, biz kendi kendimize soruyor muyuz biz taraftar ve esnaf olarak görevimizi yerine ne kadar getiriyoruz?

Taraftar bir şekilde görevini maça gelip bilet alarak ve destek vererek yapıyor. Peki ya esnafımız yapıyor mu?

Bence belli bir kesim hariç yapmıyor. 
Bununla ilgili 2 tane örnek veriyim size ve bu yazacağım kişiler de hiç kusura bakmasınlar. 

Yıllardır Silivri’nin yani yaklaşık 25 senedir ekmeğini yiyen görünürde en büyük Silivri Milliyetçisi olan ve yıllardır Silivrispor’a delikli kuruş yardımları olmayan Amiral Bar ve Küpeşte. 

Silivrispor gecesinde bir tane yemek bileti almamak için kaçan Amiral’in sahibi ikiniz de lütfen artık Silivriliyim demeyin. Yazık çok yazık böyle bir ülke yok. Silivri’den yıllardır ekmek yiyorsan buraya da faydan olacak kardeşim. Bu kadar basit bence Silivrispor’u sevenler bunlara duyarlı olup bu esnafları kınaması gerekir. 

Ben bir Silivrispor sevdalısı olarak bundan sonra yakanızda olacağım. Neyse burada bitmedi. Yemin ediyorum şu an yazarken bile sinirleniyorum. Bence Özcan Başkanın da bu konuda sizi uyarmasını temenni ediyorum ilerleyen haftalarda gene bu ve bunun gibi konulara değineceğim. İnşallah zamanla beni yanıltırsınız. 
Haydi kalın sağlıcakla

YAZI: HÜSEYİN YAŞAR

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.