Perşembe, Aralık 18, 2014

9 GOL YİYEN KALECİ PFDK'YA SEVK EDİLDİ


Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray’dan 9 gol yiyen 3.Lig ekiplerinden FBM Makine Balçova Yaşamspor kalecisi Engin Kaya, attığı tweet yüzünden Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

İşte TFF'nin resmi sitesinde yer alan açıklama;

Hukuk Müşavirliği'nin 18.12.2014 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

Trabzonspor’a hakaret etti
FBM Makina Balçova Yaşam Spor Kulübü futbolcusu Engin Kaya'nın, "enginkaya1" isimli Twitter hesabında yer alan "Satılık köpek Trabzon satılık ihoo!! Şampiyon Fenerbahçe diye bağırın ulen!!" şeklindeki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41.maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

4 atacaktı 9 yedi
Twitter hesabındaki paylaşımlarından koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu belirtilen İzmir temsilcisinin kalecisi Engin Kaya'nın, Galatasaray maçından önce "O değil de yine mi 4 darısı başımıza @Galatasaray bide biz atalım"  şeklinde bir paylaşım yapmıştı. İlk yarı 5-1 bittikten sonra Galatasaraylı futbolcuların kendilerine, "Medyaya öyle demeçler verirseniz sonuç da böyle olur" dediğini söyleyen genç file bekçisi, "Maça bu kadar asılacaklarını tahmin etmiyorduk. Zaman olsaydı, daha fazlasını atacaklardı" demişti.

Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...