Perşembe, Mayıs 01, 2014

İFA Spor Kulübü seçime gidiyor

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan İFA Spor Kulübü hedefleri doğrultusunda ilerlemek üzere yeni yönetimini belirlemek üzere olağanüstü kongreye gidecek.

Geride bıraktığımız yıl İFA Spor tarihinde önemli başarılara imza atmış ve İFA Spor’un Bölgesel Amatör Lig’e yükselişinde büyük rol oynamış mevcut İFA Spor Kulübü Başkanı Mehti Şeren tekrar başkanlık için aday olmayacağını açıkladı.

Halı Sahalar, Taksi Durağı, Halk Pazarı vb. imkanları ile ekonomik alt yapısını oluşturan İFA Spor’un Bölgesel Amatör Lig ve devamında 3.Lig mücadelesinde yer almak isteyen yönetici adayları seçime davetlidir.


HABER-FOTOĞRAF: MUHAMMET ALİ BAYDEMİR

4 yorum:

zafer dedi ki...

Başkanım bize bu yıl yıllarca yapılmayanlari yaptın. Sözünde durdun , ne Söz verdiysen yerine getirdin. Emeğin çok bir yıldan az bir zaman ifa da kaldın ama 30 yıldır yapılmayanlari yaptın. Helal olsun sana. Ifa spor seni hiç ama hiç unutmayacak

ali dedi ki...

Tamda her şey yoluna girmişken bizi bırakma Başkanım. İfada seninle çok şey degisti. Ozellikle dik duruşun çaliskanligini çok sevdik. Çok iş yaptın baskanim çok. Insan bir şeyin değerini kaybedince anlar ya ifalilarda senin değerini ilerde anlar ancak Başkanım.

Mücahit dedi ki...

Şahsi düşüncem mehti başkanın yeni ve güçlü bir yönetimle yoluna devam etmesidir.camiamız için hayırlı olan neyse o olur inşallah.

tunali dedi ki...

Tunali bir futbolcu olarak söylüyorum son maçta ıfayi yendik adamların bal ligi tehlikeye girdi ona rağmen soyunma Odamıza gelerek tebrik etti böyle bir başkan futbolcularıni basının üstünde tutuyorum kesin böyle insanlar lazım Türk futboluna. Ifa spor büyük bir camia onlarada böyle bir başkan tekrar gelir inşallah.

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...