Cumartesi, Mayıs 31, 2014

Gençtürk, Bağcılar'da konuştu

Yaklaşan İASKF seçimleri öncesinde Başkan Adayı Seymen Gençtürk, Bağcılar’da kulüplerle buluştu, projelerini anlattı. 'Siz varsanız biz varız' diyerek kulüplerin önemine dikkat çekti.

 

 

''Bu Camianın Tek Kralı Amatör’ün Emekçileridi''
Bugüne kadar en fazla ilçeyi ziyaret eden Başkan adayı Seymen Gençtürk, Bağcılar Kulüpler Birliği ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Amatörden alan değil, veren anlayış olacaklarının altını çizen Seymen Gençtürk, birlikte olmaları halinde İstanbul amatöründe çözemeyecekleri sorun olmadığını söyledi. Gençtürk sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

ba_c_lar1
“Bizim projelerimize hayal dediler. Biz de hayal olmadığını seçimi kazanırsak herkese göstereceğiz. Senelerdir biriken sorunlar var. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Eğer sizin desteğinizle kazanırsak, İstanbul ASKF’yi yeniden yapılandıracağız. Amatörden alan değil, veren anlayış olacağız. Hafta içi maçları yerine gece maçları dönemini başlatacağız. Katılım payı diye bir uygulamamız olmayacak. Kulüpler katılım payı ödemeyecek. Amatör liglerin pazarlanması noktasında çalışmalarımız olacak. Kulüpler isim haklarıyla ciddi gelirler elde edebilirler; bunun altyapısını hazırladık. Yerel yönetimlerle kulüplerimizi aynı masada buluşturup, yerel yönetimlerin spora ayırdıkları payı artıracağız. Zaten mevcutta belediyeler gelirlerinin binde 12’sini amatör kulüplere eşit olarak dağıtmak zorunda. Bunu uygulayan belediyeler var. Uygulamayanlara da neden yasayı uygulamıyorsun diye sorma hakkımız var. Kulüplerimizi sadece atlama taşı olarak görenler, seçimden seçime kulüplerin kapısını açanlar size anlamaz. Biz olmasaydık, yine kimse kapınızı çalmayacaktı. Seçimin sonucu ne olursa olsun, kaybetsem bile, diğer adaylar, size arayıp randevu istediler ya, artık gam yemem. Biz birileri gibi ‘KRAL BENİM’ anlayışıyla yaşamadık. Kral, kulüp başkanları, yöneticileri, malzemecileri, antrenörleridir. Bu işin tabanında olan emekçileridir. Onlardan başka kral da tanımıyorum. Ben de seçilirsem kral sizsiniz. Sizin sesiniz olmaya adayız. Siz varsanız biz varız. Siz yoksak biz de yokuz.”

 

ba_c_lar3

Bağcılar’da tüm kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilginç anlar da yaşandı. Bir kulüp temsilcisi Seymen Gençtürk’e sunumundan dolayı teşekkür ederken, “Hayatımda ilk kez bir spor adamından etkilendim. Projelerinizle, sunumuzla, benim yarama merhem oldunuz. Kendim delege değilim ancak kulüplerimizi size mutlaka değerlendirmelidir. Siz İstanbul’un şansısınız” açıklamasında bulundu.

 

2 yorum:

Murat dedi ki...

Kazan sada kaybetsede adam gıbı adam Seymen gencturk dürüst mütevazı efendı yalansız dolansız Allah yardımcısı olsun

Selçuk dedi ki...

Istanbul futbolu kurtuluyor krallar ve imparatorlardan doğru dürüst baskan geliyor bizden biri Seymen gencturk Kadiköy seninle beraber (genc fikirtepeliler)

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...