Cuma, Mayıs 30, 2014

Sarıyer Yenimahalle ligden çekildi

İstanbul U19 Ligi 16.Grup ekiplerinden Sarıyer Yenimahallespor ligden çekildi. Sitemize konuşan Sarıyer ekibinin Genel Kaptanı Emre Yaldız kendi futbolcularına sitem etti.



Ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 de mağlubiyet alan Sarıyer temsilcisinin Okspor ile oynadığı son maçta 4'ü Sarıyer Yenimahallespor'a olmak üzere toplam 7 kırmızı kart çıkmıştı.

 

Yerel Futbol Sitesine konuşan Sarıyer Yenimahallespor Genel Kaptanı Emre Yaldız "biz bu çocuklar futbolcu olsunlar diye uğraşıyoruz ancak son maçta yaşanılan olaylar bizi bir hayli üzdü.  Daha önce de Hasip Dinçsoy maçında kavga olduk. Takımımız maalesef sporun gerçek ilkesinin dışına çıkmaya başlamıştı. Kulübümüzün adının kavgacı olarak bilinmesini istemiyoruz. Bir şekilde bunlara bir son vermek gerekiyordu, biz kararımızı verdik, bizim yönetici olduğumuz yerde bu tarz olaylara müsaade edemeyiz. Yarın Federasyona ligden çekilme dilekçemizi vereceğiz ve bir kaç sporcunun yaptığının ilerleyen zamanlarda daha üzüntü verici sonuçlara yol açmaması için Yönetim Kurulu kararı ile takımızı ligden çektiğimizi kamuoyuna duyurmak isterim" dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.