Çarşamba, Mayıs 28, 2014

Düşmez, Esenler Kulüplerini ziyaret etti

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı ve kongrede yeniden aday olan Ali Düşmez Esenler’de, Kulüp başkanları ile bir araya geldi.



Esenler Belediyesi Stadında yapılan toplantıya Esenler Kulüpler Birliği Başkanı Gültekin Kaya ile birlikte 9 kulüpten Başkan ve Yönetici düzeyinde temsilciler katıldılar. 19’da başlayan ve 22.30’da sona eren toplantıya İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Cevahiroğlu, Ali Yazlı ve Asım Özdemir katıldılar.

 

Toplantıda ilk olarak İstanbul ASKF Başkanı Ali Düşmez yaptıklarını anlattı ve yapacakları hakkında projeleri verdi. Ardından söz alan Kulüpler ilçelerindeki sıkıntıları aktardılar.

 

"Söz verdiler, takipçisi olacağız"
Toplantının ardından Yerel Futbol sitesine konuşan Esenler Kulüpleri Birliği Başkanı Gültekin Kaya şunları söyledi: "Esenler ilçesi olarak sıkıntılarımız var. İstanbul ASKF Başkanı Ali Düşmez’e bunları sıraladık. Sizin de bildiğiniz üzere, ilçemizde resmi maçların oynandığı tek stat olan Esenler Belediyesi Stadı yıkılacak ve yaklaşık 2 sezon boyunca resmi maçlarımız başka statlarda oynayacağız. Hem biz hem de Kulüplerimiz eşit olmayan maç dağılımlarından şikayetçiyiz. Esenlerdeki sahanın boş olmasına rağmen kimi zaman takımlarımız başka sahalara gitmek zorunda kaldılar. Ayrıca sağlık konusundaki sıkıntıları da anlattık. Ali Düşmez’e 2014-2015 futbol sezonunda uygulanması gereken statü ile ilgili bilgi ve doküman verdik. Federasyon ile birlikte yerel yönetimle iş birliği içinde hareket etmek kararı aldık. Kupaların zamanında verilmesi, lisans çalışmalarının eskiye nazaran daha hızlı yapılması ve ASKF binasında yeni yapılan hizmetler nedeniyle de kendilerine teşekkür ettik. Ali Düşmez, Esenler’in sıkıntılarını biliyor, bu sorunları çözme konusunda bizlere söz verdi, Kulüpler birliği olarak bize verilen sözlerin de elbette takipçisi olacağız. Sayın Başkan'a da ilçemize yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür ederiz."

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.