Perşembe, Mayıs 29, 2014

Tecrübeli futbolcu Çengelköyspor’dan ayrıldı!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor’un kaptanı Onur Atila, Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada takımı ile yollarını ayırdığını bildirdi.



37 yaşındaki deneyimli golcü kariyerinde bir sayfayı kapadı. Geçtiğimiz sezon Paşabahçespor’da görev yapan ve Klasman Grubu maçlarında bir önceki takımı Çengelköyspor’a transfer olan ve yeşil-beyazlı ekipte attığı goller ile Üsküdar temsilcisinin Bölgesel Amatör Lig’e çıkmasında katkısı olan Atila’nın önümüzdeki sezon için Süper Amatör Ligden bir ekiple anlaşması bekleniyor.

 

24 gole imzasını attı
2013-2014 futbol sezonunda Paşabahçespor’da 16, Çengelköyspor’da ise ikinci transfer döneminde gelmesine rağmen 4, Klasman Grubunda 8 maçta 4 gole imzasını atan Onur Atila Çengelköyspor’dan ayrılmasına üzüldüğüne değinerek; "geçtiğimiz sezon burada çok güzel anılarım oldu. Çengelköyspor’un kaptanı olmaktan çok mutlu olduğum, güzel dostluklar kurduğum Kulübümden ayrılsam da unutamayacağım güzellikler yaşadım. Özelikle takıma geri döndüğüm ilk müsabaka olan Gürpınarspor maçını ve Bölgesel Amatör Lige çıktığımız İncirtepe maçlarını unutamam. Yeni sezonda Çengelköyspor’a başarılar diliyorum" dedi.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

cengelkoyluler dedi ki...

buyuk kaptan buyuk golcü ve hakıkaten buyuk ınsan cengelkoyspor ve cengelkoyluler hıc bır zaman senı unutmayacak.bu camıaya cok futbolcu geldı geçti ama sen belkıde sıralamalarda hep en önlerde olucaksın ıhsallah...gıdecegın takım cok sanslı olucak böyle bır futbolcu kazandığı ıcın .ıhsallah ılerıde aktif futbolculuk yaşamından sonrada mutlaka yolunun cengelkoyle bırlesmesını isteriz.
bızım gonlumuz. gozumuz ve kulağımız hep senınle olucak.allah yolunu acık etsın.....

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...